Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Æble Dekang

Æble Dekang

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

35,00 kr
35,00 kr
VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 33,00 kr - spar 6%
  • 5 STK 30,00 kr - spar 15%

SPRØD SMAG FRA EFTERÅRETS ÆBLEHØST

Æbler er som bekendt et vidt begreb, og er du ikke påpasselig, risikerer du at bide i det sure æble med en melet eller vandet smag og konsistens. Heldigvis har Dekang gjort benarbejdet for dig, og deres e-juice med æblesmag repræsenterer toppen af æblehøsten. En sprød og meget smagfuld æble-juice, der giver dig et passende miks af både syrlighed og sødme.

Der er ingen tvivl om, at du med æblevarianten i særlig grad trækker på Dekangs patenterede teknologier til udvinding af naturlige aromaer. Er du æblekender, vil du næsten med sikkerhed kunne placere flere af de kendte sorter i smags-spekteret, mens vi andre blot kan nøjes med at nyde smagen af æble, som er præcis, som den skal være.

 

INTERNATIONALT BRAND - LOKAL FREMSTILLING

Selv om Dekang, som de fleste andre producenter af e-juice, har hovedsæde i Kina, er din e-juice såmænd produceret lokalt her i Europa. Europa (og USA) hører nemlig til blandt Dekangs største markeder, og derfor produceres e-juicen lokalt.

Den æble-e-juice, du får hos os, er derfor fremstillet i Europa, og opfylder dermed lokal lovgivning, som er noget strengere end i resten af verden. Den lokale produktion er også med til at sikre, at aromasammensætningen rammer plet i forhold til de europæiske smagsløg.

STANDARD FLASKESTØRRELSE OG FILLER-SAMMENSÆTNING

Med e-juice fra Dekang får du ingen ubehagelige overraskelser. Alt kører efter bogen og gængse standarder. Eksempelvis er flaskestørrelsen på de normale 10 ml. Til det europæiske marked har Dekang også valgt en PG/VG-sammensætning på 1:1 til filleren. Indholdet af PG sikrer god opsugning i vægen, et passende halskrads og god formidling af smagen, mens VG-indholdet bløder oplevelsen lidt op og desuden sikrer en god volumen og fylde på dampen.

Til gengæld har du frit valg med hensyn til indholdet af nikotin, som kan vælges til højre i menuen i forbindelse med bestilling. Vælg den nikotinfrie udgave, hvis det kun er smagen, du går efter, eller vælg mellem 6 eller 18 mg nikotin pr. ml, alt afhængig af dit eventuelle tidligere forbrug af cigaretter.

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL