Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

ASPIRE PLATO TC KIT

ASPIRE PLATO TC KIT

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

649,00 kr
649,00 kr

Køb passende tilbehør

BVC COIL TIL ASPIRE NAUTILUS/MINI

NEJ TAK
JA TAK

+ BVC COIL TIL ASPIRE NAUTILUS/MINI

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 35,00 kr

Specialpris: 30,00 kr

Ned til: 23,80 kr

ASPIRE PLATO CLAPTON COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ ASPIRE PLATO CLAPTON COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus
32,00 kr

Det nye all-in-one kit fra Aspire

Med Plato lancerer Aspire et nyt AIO (all-in-one) kit, akkurat som Joyetech og Kanger har gjort tidligere med AIO og Nebox. Aspire Plato er ikke helt billig, men den imponerer til gengæld på en lang række områder – ja faktisk stort set på alle de områder, vi kan komme i tanke om.

Et Aspire Plato TC kit indeholder følgende:

 • Plato box mod med indbygget tank (6 ml)
 • Coil 1: Nautilus 1,8 ohm (præinstalleret)
 • Coil 2: 0,4 ohm
 • Drip tip i rustfrit stål
 • Drip tip i Delrin
 • Løst 18650 Aspire batteri 2500 mAh
 • Micro USB-kabel
 • Nøgle til adskillelse og coilskifte
 • 2 x ekstra silikonepropper til tank
 • Flot gaveæske med ruminddeling

Aspire har tænkt på det hele

Aspire har alle dage været kendt for sine fantastiske produkter til nye dampere, og den ekspertise tager de med sig i den nye Plato. Aspire Plato kommer nemlig med den ikoniske Nautilus BVC coil. Nautilus coilen er perfekt til dampere som gerne vil have et strammere sug, hvilket får oplevelsen til at virke mere som en cigaret, og det er en mulighed som meget få nye produkter har. Samtidig med Nautilus coilen, så kommer Aspire Plato også med en variation af Aspire Cleito coilen, den er fremstillet så den passer Aspire Platos tank system, mens den stadig giver en utrolig mængde tyk og behagelig damp. Derved har Aspire Plato formået at lave et produkt som både kan give dig en følelse af en cigaret, men som også kan give dig damp skyer der vil gøre enhver damper misundelig.

Aspire aspirerer til en designpris med Plato

Aspire har altid leveret flot design, og Plato er bestemt ingen undtagelse. Den første overraskelse får man allerede ved valg af finish. For der er hele otte valgmuligheder: Rosa/guld, lavendel, pink, blå, hvid, grå, sort og guld patina, hvor særligt den sidste skiller sig ud med en meget anderledes patineret guldstruktur. De øvrige farver kommer som børstet metal på siderne og glat metal langs kanten, krydret med detaljer i sort og rustfrit stål.

Designet er knivskarpt og lækkert, og der er ganske enkelt intet at sætte en finger på. Det er næsten synd, at Aspire har gjort Plato så lille, for med de små dimensioner på bare 100 x 50 x 23 mm (inklusive drip tip!), forsvinder den næsten i hånden under brug. På trods af de små dimensioner er der alligevel integreret en velvoksen tank på hele 4,6 ml (!), hvilket er mere end rigeligt til de fleste.

Aspire Plato kommer med et hav af tekniske finesser

Som de fleste nyere high end mods, kommer Plato også med opgraderbar firmware. Det betyder, at du til enhver tid kan downloade den nyeste software fra Aspires hjemmeside, efterhånden som de udvikler forbedringer. Tilslut blot Plato til computeren via det medfølgende micro USB-kabel.

Aspire Plato giver (selvfølgelig) også mulighed for at bruge både variabel Watt og temperaturstyring, når dampen skal justeres ind. De fleste bruger temperaturstyring, da det både giver længere levetid for coilen, længere dampetid på en opladning og et lavere forbrug af e-juice. Men skal der for alvor fyres op for dampen, kan man altid skifte til variabel Watt. Plato yder op til 50 W.

Aspire har inkluderet løst batteri i Plato-kit’et

Det mest almindelige er, at producenterne undlader det løse batteri i pakningen. På den måde ser det billigere ud, og så må forbrugeren selv huske at tilkøbe batteriet. Det er på sin vis en smule ”lusket”, men den praksis gør Aspire op med nu, og inkluderer det halvdyre batteri i pakken. Respekt for det! Husk at tage det med i betragtning, når du sammenligner priser.

Det er selvfølgelig Aspires eget 18650-batteri der er vedlagt. Kapaciteten er 2500 mAh med en drainkapacitet på 20 A kontinuerligt eller 40 A puls. Batteriet kan oplades mens det sidder i Plato’en via det medfølgende opladekabel.

Plato kan skilles helt ad med en snuptag

Det er ganske let ad adskille Plato i forbindelse med rengøring. Når drip tip’en afmonteres, kommer der en skruekærv til syne. Brug enten den medfølgende skruenøgle eller en tilfældig mønt til at læse kærven. Det er nu muligt at trække hele ”indmaden” ud, både base, coil og Pyrex-glas, hvis der skal skiftes eller rengøres.

Hvis der blot skal skiftes batteri eller påfyldes e-juice, kan man nøjes med at trække det børstede metalcover af. Det gøres i et snuptag, hvorved Platos indre blotlægges. Ved første øjekast undres man over, at tanken har to påfyldningshuller – et i hver ende. Det gør det imidlertid rigtig nemt at rengøre tanken eller dræne den, hvis man får lyst til at skifte til en anden smag midtvejs. Påfyldningshullerne lukkes med silikonepropper, og der medfølger ekstra reservepropper.

Overvej brugen af ekstern oplader og ekstra batteri

Som sagt har Aspire både vedlagt batteri og indbygget oplader i Plato. Så sættet er som sådan komplet og klar til brug. Men grundet de små dimensioner og nødvendigheden af at holde prisen nede, er indbyggede ladere typisk ikke optimale.

Med en god ekstern oplader sikrer du en både hurtigere og mere skånsom opladning af batterierne, og det betaler sig hjem i form af markant længere batterilevetid. Vi har adskillige opladere i sortimentet, men kan klart anbefale de mere professionelle typer som f.eks. Nitecore-serien.

Mange finder det også bekvemt at have flere batterier at skifte mellem. På den måde kan ét batteri altid sidde klar i opladeren, mens der dampes på det andet. I vores store udvalg af løse batterier har vi selvfølgelig Aspires 18650-batteri, men du kan sagtens bruge andre mærker med tilsvarende eller bedre data. Overvej også silikone-etuier til de løse batterier – det er billigt og øger sikkerheden markant.

Tekniske specifikationer

 • Tank-kapacitet: 4,6 ml
 • Løst batteri: 18650 Aspire 2500 mAh med drainkapacitet 20 A / 40 A
 • Effektområde: 50 Watt
 • Coil-resistans: 0,4 eller 1,8 ohm
 • Dimensioner: 100 x 50 x 23 mm (inklusiv drip tip)
 • Vægt: 378 g
 • Software: Opgraderbar firmware
 • Finish: Rosa/guld, lavendel, pink, blå, hvid, grå, sort og guld patina

 

 

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL