Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

ASPIRE TRITON HOLLOWED SLEEVE

ASPIRE TRITON HOLLOWED SLEEVE

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 189,00 kr

Specialpris: 149,00 kr

Pris: 189,00 kr

Specialpris: 149,00 kr

Beskyt din Aspire Triton tank

Med disse flotte og lækre sleeves, kan du skabe din helt egen udgave af den avancerede og sub-ohm-optimerede Triton Tank fra Aspire.

Flot design og god beskyttelse

Hver af de klassisk udskårne mønstre er et helt lille kunstværk i sig selv, der stilmæssigt henter inspiration fra klassiske papirsilhuetter og tatoveringer. Sleevet giver ikke bare din Aspire Triton, men hele din e-cigaret sit helt eget personlige udtryk.

På trods af det monterede sleeve er det stadig let at se juice-beholdningen gennem mønsteret, og sleeve’en giver god ekstra beskyttelse for glasset. Triton-tanken giver desuden også mulighed for udskiftning af drip tip’en, hvis du vil eksperimentere med yderligere udtryksmuligheder.

Aspire - en topleverandør af e-cigaret produkter

Aspire er vores største leverandør, og det er ikke for sjov. De har længe været forbrugerens foretrukne mærke, da de udbyder et bredt udvalg i høj høj kvalitet. Aspire spænder fra e-cigaret start kit, der er lige til at tage i brug, til mere avancerede modeller, hvor du selv kan indstille batteri / mod præcis som du ønsker. Med det nye mod - Aspire Pegasus rammer de virkelig plet med superflot design i børstet metal, samt supernemme indstillingsmuligheder med temperaturstyring, og helt op til 70 Watt.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL