Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

BLÅ FUGL

BLÅ FUGL

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

30,00 kr
30,00 kr

IKKE EN HVILKEN SOM HELST FUGL

Af hensyn til navnerettigheder og deslige er danske Sundbygaard en smule forsigtige med navngivningen, og har til denne e-juice valgt det helt uskyldige navn Blå Fugl. I denne lille lukkede kreds kan vi dog afsløre, at den fantastiske fugle-juice smager præcist som det kendte bolsje Blå Ugle, og det er nok ikke tilfældigt. I det hele taget er Sundbygaard blevet kendt for sin dygtighed til at ramme disse elskede smage spot on. I ugle-tilfældet er vi selvsagt ude i den kendte og vellykkede smag af stærk menthol i kombination med lakrids. Bolsjerne og smagen har været populære i årtier, og de går nok aldrig af mode.

Vil du have nikotin på uglen, kan du i forbindelse med bestillingen vælge mellem 6, 12 eller 18 mg pr. milliliter, eller alternativt helt fravælge nikotinen. Både aromastoffer og øvrige ingredienser i e-juicen er naturligvis godkendt efter den stramme danske fødevarelovgivning. Det gælder også PG og VG, som i denne e-juice er mixet i forholdet 1:1, som det efterhånden er standard for de fleste e-juicer. Det giver en god balance mellem damp, smag og krads. Juicen kommer standard 10 ml flaske, pakket i dekorativ emballage.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Favoritten over dem alle!
Thomas

(Indsendt den 1. mar. 2017)
Efter 4 år som damper, har jeg efterhånden fået smagt et hav af væsker, men for mig, er der ingen som slår denne.

Hvert eneste sug smager af noget (i modsætning til så mange andre) og dette "noget" svarer præcist til bolsje-forbilledet. Perfekt balance mellem sødme og friskhed, hvor længere tids 'frugtdampning' let kan gå hen og blive en anelse kvalmende, og længere tids menthol/mint-dampning også kan være for meget af det gode, så lægger denne væske sig lige midt imellem.

Kan på det kraftigste anbefales til alle, der leder efter en smag, der både minder om slik, og samtidig også har en herlig friskhed.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL