Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

Få indsigt i e cigaret verdenen

[Aprilsnar] Din-eCigaret åbner damprestaurant: Din Damp-Bistro

Din eCigaret slår dørene op for verdens første damprestaurant i København! Tidligere Michelinkok Pelle Nytoft står i spidsen for dette fusionsprojekt mellem e-cigaret verdenen og restaurationsbranchen. Læs alt om restauranten, se menuen og læs om bordbestilling her!

A Billion Lives - Filmanmeldelse

 A Billion Lives

”You Are Being Lied To” Er undertitlen til den spændende dokumentarfilm ”A Billion Lives” der netop har haft premiere i danmark (3. februar 2017). Instruktør: Aaron Biebert.

Filmen skildrer en verden hvor interessekonflikter, korruption og cover up er en del af hverdagen mellem regeringer, tobaksvirksomheder og store farmaceutiske virksomheder, når det kommer til især e-cigaretter.

 

E-cigaretter kan give helserevolution

Forskningsleder for det norske Folkehelseinstituttet Karl Erik Lund udtaler sig om e-cigaretter. Skal de lovliggøres? Er de skadelige? Kan de hjælpe dig til at stoppe med at ryge? Læs det spændende sammendrag her.

E-Cigaret Rygestop. Find den e-cigaret der passer til dig.

Simpel guide der leder dig nemt til præcis den e-cigaret der passer til dit behov. Her er noget for enhver smag, både den lille simple e-cigaret til rygestop, samt de helt store modeller der virkelig kan give noget damp. Se hele guiden her.

1 til 5 af 34

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL