Som damper vil du elske iStick - med god grund!

e leaf e cigaretterHvordan skal en e cigaret se ud? Nogen mener at den skal ligne en ”analog cigaret” så meget som muligt. Når det kommer til ydeevne kan det dog slet ikke anbefales at gå efter en e cigaret der ligner en almindelig cigaret. Batterier på denne størrelse kan simpelthen ikke levere hvad mange dampere ønsker i dag.

Derfor ser vi mange batterier der er store og på sin vis klodsede. Der er blevet eksperimenteret i mange udformninger og længe har det mest populære været at holde fast i den runde form på batteriet og bare gøre dem længere. Men hvorfor ikke gå i en anden retning og gøre dem tykkere? Personligt synes jeg at det hjælper meget på dampoplevelsen fordi denne type batterier ganske enkelt ligger bedre i hånden, uden at stikke voldsomt ud af hånden. Den tykkere udformning er i blevet til en mere eller mindre firkantet boks og klades et boxmod. Boxmods er ikke en ny ting indenfor e cigaretter, men de er nu begyndt at vælte frem fra alle producenter. Vi vil nu gennemgå hele Eleaf iStick familien, så du har mulighed for at sammenligne de forskellige modeller.

Integreret batteri og opladning

Eleaf iStick benytter sig at et intergretet batteri med passthrough funktion. Pga af dens lidt atypiske udformning og alle dens funktionaliteter, bliver iStick betegnet som et "Mod". Det står for modification og betyder egentlig bare at man kan justere en masse instillinger, såsom Watt og Volt. I modsætning til de fleste andre mod’s så har iStick valgt at benytte et integreret batteri. Det betyder, at det ikke er nødvendigt (og ej heller muligt) at tage det ud og placere det i en ekstern lader. Altså en operation minde, hvilket er ganske rart. iStick oplades via mini USB fra bunden af batteriet. Det betyder at man kan oplade batteriet uden at tage sin tank af og dermed bruge den mens man oplader. 

Indtil nu er Eleaf iStick lavet i 4 forskellige varianter der hver kommer i forskellige farvemuligheder. De har varieret ydeevne både i kapacitet og power og dermed også forskellige størrelser. Nedenfor er de opstillet i et skema så man hurtigt kan danne sig et overblik og sammenligne dem.

ISTICK MINI 10W 1050 mAh batteri

Med Eleaf iStick Mini, får du en lille kompakt, men yders effektiv dampmaskine. Den fylder en halv håndflade og yder rigtig fint til langt de fleste tanke. Modellen fås i farverne: Pink, Blå, Sølv og Sort. Med en max ydeevner på 10W (eller 5 volt) velegner iStick Mini 10W sig til de lidt mindre tanke. Tanken kan tilsluttes alle typer tanke, både med eGo og 501 gevind. Vi har testet hvilken tank der går best i spænd med denne iStick Mini og vores valg er faldet på ETS Tanken fra Aspire eller for den seriøse damper: Nautilus Mini fra Aspire.

Tekniske specifikationer

 • Mål: 32.5 x 52.0 x 21.0 mm
 • Batterikapacitet: 1050 mAh
 • Variabel volt: 3.3 – 5.0V op til 10Watt
 • Modstandskapacitet: 1.5 – 3.0 Ohm

 

ISTICK 20W 2200 mAh Batteri

iStick 20W var den første iStick model der kom på markedet fra Eleaf. Sidenhen fulgte iStick Mini, iStick 30W (opgradering på iStick 20W) og sidst, men ikke mindst iStick 50W. iStick 20W er en udmærket allround damper, men er ikke kompatibel med subohm. Vil man investerer i en iStick 20W, så anbefaler vi, at man overvejer nøje at lægge lidt ekstra penge for 30W modellen. Den er forbedret på mange måder: Den er subohm kompatibel og desuden er forbindelsen til tanken forbedret. Til denne tank vil Aspire Nautius Mini være et oplagt valg.

Tekniske specifikationer

 • Mål: 23.5 x 75.0 x 21.0 mm
 • Batterikapacitet: 2200 mAh
 • Variabel volt: 3.0 – 5.5V
 • Variabel Watt: 2.0 – 20W
 • Modstandskapacitet: 1.0 – 3.0 Ohm

 

ISTICK 30W *TEST VINDER*

iStick 30W. Eleafs iStick 30W har den perfekte kombination af størrelse og ydelse. Den er forbedret itf. til 20W-modellen, med forbedret tilslutnings mekanisme til tanken. Derudover er den sub-ohm kompatibel og fungerer uden problemer med bedste tanke på markedet, såsom Atlantis Tanken fra Aspire og Subtank Nano fra KangerTech. Pris og kvalitet hænger perfekt sammen her og det er et alletiders mod til pengene.

Tekniske specifikationer

 • Mål: 23.5 x 77.0 x 21.0 mm
 • Batterikapacitet: 2200 mAh
 • Variabel volt: 2.0 – 8.0V
 • Variabel Watt: 5.0 – 30.0W
 • Modstandskapacitet: 0.4 – 5.0 Ohm

 

iStick 40W TC - med temperaturstyring

iStick 40W TC er det sidste nye skud på stammen fra Eleaf. Bølgen med temperaturstyrede mods har endelig ramt Eleaf, og det er ikke for sjov. Med iStick 40W TC vil temperaturstyringen sørge for at coilen ikke bliver overophedet. Dette gør at du får et utrolig jævnt flow af damp, og dine coils vil holde endnu længere. For at få glæde af temperaturstyringsfunktionen, så er det nødvendigt at du anvender Nikkel coils. Du kan også anvende iStick 40W TC med almindelige coils med kanthaltråd, og så vil det fungere som et helt almindeligt justerbart mod. Vi lader iStick 30W stå som testvinder, da vi endnu ikke har haft mulighed for at teste 40W udgaven. Vi er derimod overbeviste om at iStick 40W TC vil tage damverdenen med storm, og indtage 1. pladsen som det bedste mod i iStick-serien fra Eleaf.

Tekniske specifikationer

 • Mål: 36.2 x 22.3 x 77.3 mm
 • Batterikapacitet: 2600 mAh
 • Variabel Watt Mode: 1.0 - 40.0W
 • Temperatur range: 100 - 315ºC
 • TC-Mode: 0.05 - 1.0 Ohm
 • VW-Mode: 0.15 - 3.5 Ohm

 

ISTICK 50W med 4400 mAh Batteri

iStick 50W er den mest potente iStick i serien. Er du ikke avanceret bruger, vil du højst sandsynligt ikke få noget ekstra ud af at kunne justere over 30W. Dog skal det siges at iStick 50W har et enormt stort batteri på 4400 mah, så er du på jagt efter god batterilevetid, så er det et fornuftigt valg. Eleaf iStick 50W er noget større i sin volumen og går derfor godt i spænd med en stor tank der kan rumme meget e-væske. Et godt bud er Subtank Plus fra KangerTech, som mange finder rigtig god til denne model. Man skal være opmærksom på, at udstyret bliver større, så denne kombination er ikke et lille diskret kit. Tilgengæld får du en damper med gode justeringsmuligheder, god batterilevetid og med den rigtige tank, en fantastisk damp. iStick 50W sub ohm kompatibel, lige som iStick 30W.

Tekniske specifikationer

 • Mål: 23.0 x 83.0 x 45.0 mm
 • Batterikapacitet: 4400 mAh
 • Variabel volt: 2.0 – 10.0V
 • Variabel Watt: 5.0 – 50.0W
 • Modstandskapacitet: 0.2 – 5.0 Ohm


*Ohm angiver hvilken ohm modstand du kan bruge iSticken med.  

POPULÆRE PRODUKTER

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

 Peter's video giver dig alle detaljerne

I denne video får du en nøje gennemgang af alle Eleaf iStick modeller inkl. tips og tricks som vi ikke når at komme ind på i denne tekst. Peter sammenligner dem på kryds og tværs, hvilket giver et rigtig god idé om hvordan de hver især ser ud, og hvad forskellene på de forskellige modeller helt præcist er. 

 

Ydeevne vs. størrelse

Tidligere har man været nødt til enten at gå på kompromis med ydeevne eller størrelse. iStick har løst dette ved at kunne yde og på samme tid være kompakt. Personligt synes jeg at iStick er et fantastisk produkt. De kan yde utrolig meget, har en fornuftig batterikapacitet og man føler ikke, at man render rund med en mursten i lommen. Nedenfor kan du se mine 2 favorit kombinationer i øjeblikket.

iStick 20W med Aspire Nautilus

1. iStick 20W med Aspire Nautilus Mini tank

Det er et super setup. Fantastisk damp. God mulighed for at få lidt modstand i suget via airflow styringen på Nautilus tanken. Nautilus coilen holder ekstra lang tid - normalt skifter jeg ca coilen efter 3-4 uger når jeg udelukkende damper med dette setup. Jeg bruger normalt 1,6 ohm coil og indstiller iSticken på 14-16W.
Som man kan se på billedet er den e juice jeg anvender True Vapors Menthol Sensation. Jeg har her sat min nautilus mini op med T-sleeve, som er tilbehør der kan købes til tanken. T-sleeve, giver et fedt look, og samtidig beskytter der tankens glas mod slag. På den måde risikerer man ikke at glasset går i stykker helt så let. 

iStick 30W med Kangertech Subtank

 

2. iStick 30W + Kangertech Subtank Nano

Her har vi vores testvinder i 30W. Igen et rigtig lækkert sæt der virkelig yder god damp og fantastisk smag. Dette setup vil jeg til enhver tid anbefale. Der er mere direkte airflow med Kanger Subtank. Hvis du kan lide throathit hvor du suger direkte ned i lungerne er denne tank et godt bud. Her skifter jeg lidt mellem 0,5 ohm og 1,2 ohm coil. En af fordelene ved iStick 30W er netop, at man kan bruge sub-ohm (ohm modstand på under 1 ohm). Jeg bruger mest indstillingen mellem 15-18W og sjældent skruer jeg op over 20W. Det er dog rart at have muligheden, hvis der skal ekstra meget damp til.

Vær opmærksom på ikke at stramme clearomizere for hårdt på iSticken da dette kan ødelægge gevindet. 

Et par vigtige afsluttende bemærkninger til dig

Når du skal bestille en iStick så husk især at være opmærksom på hvilken type tank du vil bruge den med. Vil du fx gerne bygge dine egne coils i en RBA tank eller vil du anvende subohm tanke som Aspire Nautilus eller Kanger Subtank, så sørg for at vælge 30W eller 50W. Husk også at når du skifter til bedre udstyr vil du få meget mere nikotin ud af den e væske du anvender. Bruger du normalt e væske med nikotin i 18 mg, med helt almindeligt udstyr vil jeg anbefale at gå ned til 12 mg eller 6 mg, når tank og batteri udskiftes mod det bedre udstyr. Jeg kan varmt anbefale at prøve en iStick som dit næste e cigaret kit og jeg håber at ovenstående kan hjælpe med at finde præcis den model der passer til dit behov. Du kan også læse mere om iStick på producentens hjemmeside.