Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

LAKRIDS

Lakrids

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 23,00 kr - spar 8%
  • 5 STK 21,80 kr - spar 13%


E-juice med naturlig ekstrakt fra lakridsstænger der giver en dejlig blid smag af klassisk lakrids. Lakrids er en efterspurgt e-væske og her har du en blid udgave med smag af sød lakrids. Den kommer fra skandinaviske True Vapor. Som skandinavisk mærke, har de lagt mange kræfter i at udvikle en rigtig god lakridssmag.

Når du bestiller vores lakridssmag, kan du være helt sikker på at du får et produkt, som der er blevet arbejdet seriøst på, for at sikre dig den bedste smag og kvalitet. Smagen er lavet af ekstrakt fra rigtige lakridsrødder, hvilket skinner igennem i smagen. Så kan du lide smagen af lakrids, bør du helt sikkert give vores lakridssmag en chance.

Ønsker du en stærk salmiak lakrids kan du har vores anden elskede lakridsudgave her

.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Hverken værre eller bedre end alle de andre
Thomas

(Indsendt den 1. mar. 2017)
Har med tiden prøvet utallige lakrids-væsker, søde som stærke, men har endnu aldrig fundet en jeg ville købe igen, og her er denne ingen undtagelse. Der er simpelthen alt, alt for lidt smag og den holder kun et mikrosekund.

Jeg har ladet mig fortælle, at alle producenter døjer med at ramme den rigtige (fyldige) lakridssmag, ja en sælger i en fysisk butik frarådede mig endda, da jeg fortalte om min (hidtil) forgæves jagt på en god lakridsvæske, at prøve deres varianter, da de heller ikke ramte plet.

Ville egentlig give 2 stjerner, da der mildt sagt ikke er noget at råbe hurra for, men da dette også gælder for konkurrenterne, må det blive til en 3. stjerne - problemet er, at der ikke er nogen jeg kan give 4 eller 5, så blandt samtlige e-væsker vil jeg give den 2, men blandt lakridsvæsker 3.

Vil man absolut have en lakridsvæske, er denne hverken værre eller bedre end andre.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

God smak
Eirin

(Indsendt den 13. mar. 2016)
En av de få jucene som jeg synes smaker ren lakris.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Kedelig
Alexander

(Indsendt den 12. jan. 2016)
Hvis i ville have en smag med lakrids, så skal I ikke vælge denne, men vælg den med salmiak. Denne smage ikke rigtig af noget.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(1 af 1 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL