Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

EL TORO CIGARILLOS

 El Toro Cigarillos

Flere visninger

Lagerstatus: Ikke på lager

Product Outofstock
VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 50,00 kr - spar 16%
  • 5 STK 45,00 kr - spar 24%
  • 10 STK 42,00 kr - spar 29%


LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR

Den første originale El Toro fra House of Liquid. Dette er nok den allerbedste tobaksvæske verden over. Den er toppen af sin klasse og bliver derfor ofte sammenlignet med andre som ”the one to beat”. Cigarillos produceres med udvalgte cubanske aromafyldte tobaksblade i absolut højeste kvalitet. Tobakssorten er karakteristisk for sine jordiske og nøddeagtig undertoner . Det kræver ca. 30 dage at producere El Toro Cigarillos fra start til slut og væsken filtreres ned til 5 Micron. Når væsken er færdig tilbyder den ikke mindre end en fantastisk oplevelse, en god halskras og en absolut fuldent smag.

.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Bedre end de fleste
Theis

(Indsendt den 14. feb. 2017)
Som de fleste væsker med tobakssmag kræver den tilvænning. Den her er dog langt bedre end de billigere mærker. Beskrivelsen af den passer meget godt. Dog mangler jeg lidt halskrads fra den.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Den ultimativ tobak oplevelse!
Fenrisulv987

(Indsendt den 4. jan. 2017)
Jeg har købt og dampede i langt tid. Men det var mit første gang med at prøve "House of Liquid" e-væske. Og El Toro Cigarillos e-væske er uden tvivl den allerbedste tobak-smagende e-vækse jeg har nogensinde prøvede. Og jeg har prøvede mange. Kan stærkt anbefales, og jeg burde sige til dem der damper: man burde bare prøve denne produkt. Fantastisk!
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Anbefales sterkt
Nordmannen

(Indsendt den 8. nov. 2016)
Den beste tobakksvæske jeg noen gang har dampet. Denne er min absolutte favoritt. Har i tillegg svært lav slitasje på coil.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Bare god
Jørg

(Indsendt den 5. dec. 2015)
For mig er El Toro Cigarillos den allerbedste tobaksvæske. Jeg damper intet andet langer. Har man prøvet engang at smage kvaliteten af House of liquid .....så gider man intet andet !
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(1 af 2 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL