Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

ELEAF IJUST 2/S COIL

ELEAF IJUST 2/S COIL

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 35,00 kr

Specialpris: 29,00 kr

Pris: 35,00 kr

Specialpris: 29,00 kr

Køb ny tank til denne coil

ELEAF IJUST 2 TANK

NEJ TAK
JA TAK

+ ELEAF IJUST 2 TANK

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 169,00 kr

Specialpris: 149,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 5 STK 25,80 kr - spar 12%

Coils til Eleaf iJust 2

Er du den heldige ejer af en iJust 2 e-cigaret eller tank fra Eleaf, kan du få Eleafs skræddersyede og opgraderede coils her hos os. De fås i udgaver på 0,3 - 0,5 og helt minimale NI 0,15 ohm i den særlige TC-version til mods med temperaturkontrol – begge perfekte til sub-ohm dampning. Hvis du hellere vil bruge temperaturstyring med en titaniums coil kan du nu også vælge TI 0,5 ohm coils til iJust 2. 

Se Eleaf iJust 2 kit her. 

Eleaf iJust 2 tank finder du her. 

Generelle forbedringer i de nye coils

Noget af det første du lægger mærke til, er det ekstra store lufthul i coil-huset. Det er en helt bevidst forbedring fra Eleaf, som sikrer en bedre luftgennemstrømning, og dermed endnu mere damp. Bemærk også det kraftige gevind i både bund og top, som sikrer solid og stabil forbindelse til både base og tank. For at sikre bedst mulig smagsoplevelse, er alle coils naturligvis forsynet med en væge af økologisk bomuldsvat.

Eleaf EC Coil 0,3 og 0,5 ohm til standardudstyr

Har du et almindeligt batteri eller mod, skal du bruge EC coils. Her er der brugt almindelig kanthal-tråd, og Eleaf har fået plads til to parallelle spoler, der er placeret vertikalt, og genererer ekstra meget damp. Standardudgaven er på 0,3 ohm, hvor du kan afsætte op til 80 W – det er rigtig meget! 

Brug EC TC Coils, hvis dit udstyr understøtter temperaturkontrol

Hvis dit udstyr understøtter temperaturkontrol, bør du vælge de særlige EC TC-Coils, som er lavet med Nikkel 200-tråd. Her der kun en enkelt spole, som til gengæld er helt nede på 0,15 ohm. Men den kan du afsætte op til 60 W, hvilket normalt er mere end rigeligt, når der styres med temperaturkontrol.

Fordelen er, at du normalt opnår en markant reduktion i juice-forbrug og længere dampetid på en opladning. Ofte holder EC TC-coils også noget længere.

Vær forsigtig og undgå dry burns

Som det også gælder med enhver anden coil, bør du passe på dine Eleaf-coils og så vidt muligt undgå dry burns. Coil’en bør ikke tages i brug, før den er helt gennemvædet med e-juice.

Påfyld e væske, og vent gerne 5-10 minutter, før du fyrer op for dampen. Sørg også for at efterfylde med frisk juice i god tid, så tanken ikke løber helt tør.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

2-3 mdr
Hr. B

(Indsendt den 14. feb. 2017)
Okay coils, holder i 2-3 måneder, og så begynder de at svigte. Det er bedst at købe et par af dem af gangen
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL