Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

ELEAF IJUST S KIT – 3000 MAH

ELEAF IJUST S KIT – 3000 MAH

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 329,00 kr

Specialpris: 299,00 kr

Pris: 329,00 kr

Specialpris: 299,00 kr

Køb passende tilbehør

ELEAF IJUST 2/S COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ ELEAF IJUST 2/S COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 35,00 kr

Specialpris: 29,00 kr

Ned til: 25,80 kr

SUB-OHM MODEL MED DIRECT OUTPUT

Med Eleaf iJust S-kittet får du en komplet e-cigaret i et minimalistisk og meget tidløst design. Ligesom designet er prisen minimalistisk, selv om batteriet har en kapacitet på hele 3000 mAh, godt bakket op af en rummelig tank på 4 milliliter. E-cigaretten er født med direct output, som kanaliserer alt batteriets energi direkte til coilen. Det giver maksimal ydelse og enkel betjening.

EN PAKKE MED ET ELEAF IJUST S KIT INDEHOLDER FØLGENDE:

 • iJust S batteri (3000 mAh)
 • iJust S tank (4 ml)
 • Coil 1: EC 0,3 ohm (præinstalleret)
 • Coil 2: EC 0,5 ohm
 • Coil 3: ECL 0,18 ohm
 • Airflow Control ring
 • USB-kabel til opladning
 • Manual

ELEGANT OG NEUTRAL MED MASSER AF KRÆFTER

Selv om designet på iJust S e-cigaretten fra Eleaf er elegant og ret neutralt, gemmer der sig masser af kræfter under motorhjelmen. Det mærker du straks, når du tager e-cigaretten i hånden. For den kompakte sag vejer hele 300 gram. Her er det selvfølgelig det veldimensionerede batteri på 3000 mAh, der først og fremmest vejer godt til. Men den robuste stålkonstruktion bidrager også ganske meget til vægten.

Det enkle stilrene design passer rigtig godt til funktionaliteten, der også er lige til at gå til. Modellen er designet med Direct Output, hvilket betyder, at alt batteriets energi omsættes direkte til damp uden mellemliggende styringselektronik. Det giver maksimalt output, og du slipper for besværlige menuer og indstillinger. Også Air flow Control’en er holdt i simpelt design.

Hvis du hører til dem, der ikke ønsker reduktion i flowet, undlader du blot at montere den medfølgende silikonering. Ellers monteres den blot over luftindtaget i tankens base, hvor luften helt enkelt reguleres ved at dreje ringen.

GOD COIL-BESTYKNING TIL SUB-OHM

Nogle kalder dette kit for et starter kit, og det er det også udmærket til, såvel prismæssigt som betjeningsmæssigt. Men den kompakte sag er rent faktisk også kræs for kendere. God batterikapacitet og en solid tankkapacitet på hele 4 ml er en god base, når der skal dampes Sub-ohm. Og det skal der typisk med Eleaf iJust S. Det afspejles også af de hele tre medfølgende coils, der alle resistansmæssigt ligger på pænt lave værdier.

Eleaf har valgt at præmontere en EC-coil på 0,3 ohm. Hvis du starter ud med den, får du relativ god ydelse, uden at det dog bliver helt vildt. Er der mere damp, end du lige indledningsvis kan kapere, kan du hurtigt skifte til 0,5-ohms coilen af samme type. Det mest interessante er dog måske den helt nye ECL-coil, som også følger med. Den er på blot 0,18 ohm, og yder markant mere end de to øvrige coils. Prøv den, hvis du tør.

BRUGERVENLIG E-CIGARET MED INDBYGGET SIKKERHED

Selv om virkemåden er holdt relativ simpel med Direct Output, er der dog en del styringselektronik bag overfladen. Her finder du blandt andet et dobbelt sikkerhedskredsløb til sikring af batteri og funktion, samt avancerede indbyggede indikationslysdioder.

Indikatordioderne benyttes for eksempel til at indikere batteriets tilstand. Hvis batteriet er 60-100% opladet, vil fireknappen lyse konstant, når du damper. Kommer batteriniveauet under 60%, vil den begynde at blinke langsomt. Efterhånden som batteriet er næsten tomt, vil blinkfrekvensen gradvist øges, så du har en god fornemmelse af, hvornår det er tid til at oplade.

Selve opladningen foretages ved at tilslutte det medfølgende USB-kabel. Opladningen starter automatisk, og indikeres med rødt lys i indikatoren. Når opladningen er fuldført, slukker det røde lys.

En opladning kan foretages på omkring fire timer, hvis USB-kablet er tilsluttet en almindelig 1 Ampere adapter. Du kan også foretage opladningen ved at tilslutte USB-kablet til en computer eller andet elektronisk udstyr. Her kan ladetiden dog variere, og vil typisk være lidt længere.

Også tænd/sluk-funktionen har indbygget sikkerhed. Der skal trykkes fem gange i hurtigt sekvens for at tænde og slukke, og indikationslyset kvitterer med at blinke nogle gange, så du kan se, at der er blevet tændt eller slukket. Der er også auto shutoff, hvor enheden automatisk slukker, hvis fireknappen holdes inde i mere end 15 sekunder.

PRAKTISK PÅFYLDNING I TOPPEN

Som de fleste andre nyere e-cigaretter, byder Eleaf iJust S på den bekvemme top-påfyldning, hvor det kun er låget, der skal skrues af for påfyldning af e-juice. Tanken kan dermed blive siddende på batteriet under operationen. Fyld e-juicen ned i siderne af tanken, og undgå at dryppe ned i selve luftrøret i midten. Fyld tanken mindst 10% og maksimalt 90% med din foretrukne e-juice, og skru låget på igen.

Hvis coil’en er helt ny og ubrugt, anbefaler Eleaf, at du lige primer den før montage med et par dråber e-juice direkte i hullerne i siden på coilen. Det er i øvrigt også en god ide at lade coilen stå og trække nogle minutter i tanken, før du damper. Så er du sikker på, at vægen er helt gennemvædet, så du undgår grimtsmagende dry-hits.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

 • Batteri-kapacitet: 3000 mAh
 • Tank-kapacitet: 4 ml
 • Dimensioner (diameter x længde): 24,5 mm x 139 mm
 • Gevindtype: Standard 510
 • Resistans-område: 0,15 - 3,5 ohm
 • Materialer: Rustfrit stål, glas og silikone
 • Farvevarianter: Sølv og sort

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

udemærket
lars

(Indsendt den 9. jan. 2017)
denne e-cigaret er ikke for begyndere, den er meget kraftfyldt. den plastik ring der medfølger, som man kan sætte på e-cigaretten er ikke en god løsning og der kommer væske ud når man påsætter den.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(1 af 1 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Ikke startkit
Jessie

(Indsendt den 31. dec. 2016)
Meget kraftfuld lille djævel, der ikke kan anbefales til nybegyndere. Jeg er glad for, at jeg var vant til damp før jeg bestilte denne, for der er godt nok smæk på. Men super god og holder fint.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(2 af 2 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

theddog
the vape king

(Indsendt den 12. dec. 2016)
den er fed
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Meget kraftfuld
Thomas

(Indsendt den 23. nov. 2016)
Som førstegangskøber fandt jeg denne E-Cig meget kraftfuld, på grænsen til for voldsom. Det hjalp dog da jeg monterede 0,5 ohm coilen i stedet for den præinstallerede. Men selv med denne holder jeg kun knappen nede i ca. 1 sekund for at få den ønskede mængde damp, da det ellers bliver for meget. Den producerer dog fin damp, så det er kun hvis man er til lange sug at jeg vil anbefale noget andet.

Gummiringen til at justere luftindtaget er lidt for skrøbelig til dagligdags brug, men jeg har også fundet ud af at jeg egentlig bedst kan lide fuld gennemstrømning, så jeg har taget den af.

Den er nem at lade, og nem at fylde op i toppen.

Det mest positive: jeg gik fra 20 cigaretter om dagen til 0 uden overhovedet at føle trang ved at have denne ved hånden i de første dage. Har endda et par smøger liggende et sted som jeg ikke har fået smidt ud, men jeg har ikke lyst til at ryge dem, for jeg vil hellere bruge min damper.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(2 af 2 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Power
Kim

(Indsendt den 19. nov. 2016)
Enormt powerfuldt kit, dog er 0.18ohm lige i overkanten for mig. Praktisk størrelse og nem betjening. Ærgerligt, at der ikke er fornuftige bordholdere til den diameter batteri.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(1 af 1 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL