Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

ELEAF ISTICK 510-EGO CONNECTOR

ELEAF ISTICK 510-EGO CONNECTOR

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

Pris: 39,00 kr

Specialpris: 29,00 kr

ELLER

De fleste, der har anskaffet sig et iStick-batteri fra iSmoka Eleaf, er ikke så interesserede i at skifte. Men med tiden kan der måske opstå behov for at eksperimentere med andre tank-typer. Her kommer denne praktiske adapter ind i billedet.

Det medfølger i pakken:

1 stk. adapter 510 til Ego i rustfrit stål

Har du fået lyst til at prøve en anden tank på din iStick, begrænses du af, at hele iStick-serien (10, 20W, 30W og 50W) er født med 510-gevind. Derfor kan den kun monteres med en tank, der er 510-kompatibel. Det er selvfølgelig problematisk, hvis man har forelsket sig i en tank med f.eks. eGo-gevind.

Problemet løses dog let og elegant med denne adapter, der konverterer 510-gevind til eGo-gevind. Adapteren skrues blot i batteriet, hvorefter der er mulighed for at skrue en tank med eGo-gevind ovenpå. Selve adapteren vejer blot 10 gram, og forlænger kun din e-cigaret med et par millimeter. Det er med andre ord ikke noget, du vil mærke i din daglige brug, ligesom vægten ikke forøges nævneværdigt.  

Adapteren er skræddersyet til iStick-serien, men vil selvfølgelig også kunne passe til de fleste andre batterier og bokse med de pågældende gevind.

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL