Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

EGO ONE V2 MEGA - 2300 MAH KIT JOYETECH

EGO ONE V2 MEGA - 2300 MAH KIT JOYETECH

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

399,00 kr
399,00 kr

Køb passende tilbehør

JOYETECH CL PURE COTTON COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ JOYETECH CL PURE COTTON COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Enkelt flot design med fokus på dampen

Med starterkit’et eGo One Mega V2 får du den største model i den populære trilogi, der giver dig mere af det hele. Den følger dog stadig Joyetehcs filosofi bag serien: Overflødige funktioner er skåret væk, så du får masser af damp og design til en særdeles fair og overkommelig pris.

Et Starter-Kit med eGo One Mega V2, 2300 mAh indeholder følgende:

 • eGo One Mega V2 batteri, 2300 mAh
 • eGo One Mega V2 tank, 4 ml
 • Coil 1: CL pure cotton, 0,5 ohm
 • Coil 2: CL pure cotton, 1 ohm
 • Drip tip i rustfrit stål
 • USB ladekabel
 • Brugermanual

Vælg mellem seks forskellige farver

Joyetech har til serien valgt det klassiske strømlinede cylinderdesign, som er både praktisk, robust og håndvenligt. Mega-versionen har dog fået en anelse mere ”sul på kroppen” end de øvrige modeller, og måler dermed 22 millimeter i diameter. Længden er til gengæld kun 135,5 millimeter inklusive drip tip, så du får alt i alt en kompakt enhed med masser af saft og kraft.

eGo One Mega V2 fås i hele seks forskellige farvevarianter, så der er gode chancer for, at der er en, der falder i din smag: Vælg frit mellem hvid, sort, sølv, rød, blå og orange. Selve fire-knappen er udført i hvid eller sort, alt efter hvad der matcher bedst til primærfarven. Knap-faconen er kvadratisk med afrundede kanter.

Dobbelt tank-kapacitet i Mega-modellen

Som navnet næsten også antyder, er eGo One Mega V2 den største model i serien, og byder dermed på både størst batterikapacitet og ikke mindst dobbelt så stor tankkapacitet (4 ml), sammenlignet med de øvrige modeller i serien. Hvis du kan nøjes med en 2 ml tank, er eGo One V2 XL et brugbart alternativ, idet batterikapaciteten kun 100 mAh mindre. I længden vil du dog nok blive glad for den store tank, da der går dobbelt så lang tid mellem afbrydelserne med opfyldning.

Det integrerede batteri i eGo One Mega V2 gør opladning til en leg. Sæt Micro USB-stikket i porten på siden af e-cigaretten, og tilslut kablet til en almindelig væglader eller en USB-port i computer eller tv. Ladningen foregår fuldautomatisk, og du kan endda dampe, mens opladningen finder sted.

Det enkle ydre dækker over avanceret elektronik

Selv om denne e-cigaret hverken byder på display eller avancerede indstillingsmuligheder, er den alligevel spækket med elektronik. Blandt andet er der hele to indbyggede sikkerhedskredsløb, som beskytter mod kortslutninger og overvåger batteriet under både op- og afladninger. Batteritilstanden kan aflæses på indikatorlyset i fire-knappen. Lyset er konstant ved fuld opladning, men begynder at blinke langsomt, når batteriet er omtrent halvtomt. Blinkhastigheden øges, desto nærmere batteriet kommer fuld afladning, så du har altid en god fornemmelse for status på e-cigarettens batteri.

eGo One Mega V2 kan operere med både Constant Voltage og Direct Output. Den ønskede mode indstilles med fireknappen i slukket tilstand. Hold knappen inde nogle sekunder for at skifte mode. Constant Voltage indikeres af orange lys, mens hvidt lys indikerer Direct Output. Førstnævnte mode giver som regel den mest konstante dampudvikling.

Enkel juice-påfyldning og luftindstilling

Påfyldning af e-juice sker i bunden af tanken, så husk at vende e-cigaretten på hovedet, før batteri og tank skrues fra hinanden. Herefter er det let at fylde den ønskede mængde juice på, og du kan være klar til at dampe videre på ganske få øjeblikke.

I bunden af tanken sidder der i øvrigt en diskret drejekrans, som bruges til regulering af luftstrømmen Drejes kransen mod uret, bliver suget lettere, mens drejning med uret reducerer luftstrømmen.

Tekniske specifikationer

 • Batteri-kapacitet: 2300 mAh
 • Tank-kapacitet: 4 ml
 • Batteritype: Integreret batteri
 • Coil-resistans: 0,5 eller 1,0 ohm
 • Dimensioner (diameter x længde): 22 mm x 135,5 mm (inkl. drip tip)
 • Farvevarianter: sort og sølv

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL