Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

KANGERTECH NEBOX

KANGERTECH NEBOX

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

589,00 kr
589,00 kr

Køb passende tilbehør

Kanger OCC SUBTANK COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ Kanger OCC SUBTANK COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 40,00 kr

Specialpris: 35,00 kr

Ned til: 25,80 kr

OCC SUBTANK NI-200 COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ OCC SUBTANK NI-200 COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 45,00 kr

Specialpris: 35,00 kr

Ned til: 29,80 kr

E cigaretten der samler alt i ét

Med NEBOX Starter Kit lancerer Kangertech for første gang en model med både tank og mod integreret i én og samme enhed. Resultatet er lækkert og kompakt og på trods af sin lidenhed rummer tanken på imponerende vis alligevel hele 10 ml e-juice!

Et NEBOX Starter Kit indeholder følgende:

 • Boxmod med integreret tank (18650 batteri medfølger ikke) 
 • Delrin rip tip
 • Coil 0,15 ohm
 • Coil 0,5 ohm
 • 2 x RBA-coils
 • RBA Mini Plus base
 • Diverse RBA-tilbehør
 • Japansk bomuldsvat til RBA-væger
 • Ladekabel (USB)
 • Brugermanual

Husk at tilkøbe et 18650 batteri.

 

Ekstra Coils til Kanger Nebox

Kanger Nebox bruger samme coils som Subtank serien og du kan vælge dem ude til højre eller se dem her:

KANGER OCC Subtank Coil

OCC Subtank Ni-200 Coil

KangerTech NEBOX har en af markedets største tanke

En tankkapacitet på hele 10 ml til e juice er ret uhørt, og der er uden tvivl tale om en af markedets største tanke. KangerTech er særlig kendt for at være specialist i konstruktion af tanke, og med NEBOX har de overgået sig selv - igen.

Med en så stor tank behøver du ikke fylde e-juice på særlig ofte, og det er en feature, som mange sætter stor pris på. Det mest utrolige er, at tanken er indbygget i NEBOX-enheden, som med sin beskedne størrelse på ingen måde afslører noget. Den er på alle måder både handy og let at transportere.

NEBOX tilbyder 60 W – variabelt eller temperaturreguleret

Med NEBOX Starter Kit får du hele 60 W power på hånden – mere end rigeligt til at dampe en god Sub-ohm. Det integrerede mod kan håndtere Sub-ohm coils helt ned til 0,15 ohm. Alt efter temperament kan du vælge kontrol med almindelig Variabel Watt eller vælge den mere moderne temperaturkontrol, som NEBOX også understøtter. Det giver normalt en længere levetid på coilen og reducerer desuden forbruget af e-juice betragteligt.

Vælg frit mellem præfabrikerede coils eller RBA

NEBOX Starter Kit indeholder to forskellige præfabrikerede coils, så du med det samme kan komme i gang med at dampe. Vælg mellem 0,15 ohm eller 0,5 ohm. Ekstra coils kan selvfølgelig tilkøbes efter behov, så du kan bruge din e-cigaret akkurat som alle andre.

Flere og flere vælger dog at eksperimentere med selvbyggede coils, og dette er også en mulighed med NEBOX. Der medfølger et par færdigviklede RBA-coils og japansk bolmuldsvat, så det er let at komme i gang.

Husk løst batteri til dit NEBOX Starter Kit

Som mange andre nyere boxmods, bruger NEBOX også et løst batteri af typen 18650. Batteriet er ikke inkluderet, og det giver mulighed for selv at vælge favoritbatteriet. Vi har et bredt udvalg af løse batterier, hvor alle batterierne af typen 18650 passer til din NEBOX.

Læg mærke til, at 18650-batterier fås med flere forskellige kapaciteter. Merprisen for ekstra kapacitet er ikke ret stor, så overvej et batteri med så mange mAh som muligt. Det vil give dig mere dampetid på en opladning.

For at opnå den fulde effekt på 60 W ved de laveste ohm-værdier, bør du også sørge for, at batteriet har drain-kapacitet på mindst 20 A.

Indbygget oplader i NEBOX fra Kangertech

Kangertech har også sørget for en indbygget oplader i NEBOX. Opladningen sker via et microUSB-stik nederst på boksen. Den medfølgende ledning kan tilsluttes en almindelig vægadapter (medfølger ikke), eller alternativt til elektronisk udstyr med USB-port, f.eks. en computer eller lignende.

Den indbyggede oplader er absolut en brugbar løsning, men generelt må det anbefales at bruge en ”rigtig” ekstern lader til disse avancerede batterier. Det giver dem en væsentlig længere levetid. Har du ikke allerede en god ekstern oplader, kan du se en række anbefalede modeller i vores oplader-sortiment.

Din nye NEBOX fås i fire lækre designs

Som på alle andre Kanger-produkter, er designet på NEBOX 100 % i orden. Det er enkelt og robust med lækre glatte og afrundede former. Læg mærke til det store vindue, der giver fuldt indblik i den indbyggede 10 ml ”svømmehal” af en tank.

NEBOX fås i farverne sort, hvid, blå og rød. Farven er gennemgående på hele boksen inklusive drip tip’en. Dog er selve toppen i en elegant sort kontrastfarve, som giver et perfekt afrundet billede.

Tekniske specifikationer:

 • Tank-kapacitet: 10 ml
 • Effektområde: 0-60 W
 • Regulerbart output: Variabel Watt eller temperaturregulering
 • Resistansområde: Fra 0,15 ohm
 • Batteritype: 18650 (batteri medfølger ikke)
 • Displaytype: OLED
 • Farvevarianter: Sort, hvid, rød eller blå
 • Dimensioner 86mm x 58mm x 22.8mm

 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ: Hvis du bruger KangerTech Nebox og får brugt al e væsken, så kan du risikere at den lækker en smule fra bunden. Sørg derfor for at du aldrig kører den helt tør for væske, før du fylder den op igen. Skulle det alligevel ske, kan dette ikke være årsag til reklamation.
Brug af væsker som eksempelvis lakrids, mint, pebermynte, menthol, citrusfrugter eller andre væsker der kan forvolde skade på tanken på sigt tager vi hos Din eCigaret ikke ansvar for. Tanken er af plastik og ikke glas, og er derfor sårbar over for visse væsker.

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL