Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

KANGERTECH PROTANK 4 EVOLVED

KANGERTECH PROTANK 4 EVOLVED

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

299,00 kr
299,00 kr

Køb ekstra coils og tilbehør

Kangertech SSOCC COILS

NEJ TAK
JA TAK

+ Kangertech SSOCC COILS

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

KANGERTECH CERAMIC COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ KANGERTECH CERAMIC COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Stor fleksibilitet med Protank 4 Evolved

Den nye tank har med rette fået tilnavnet ”Evolved”, for det er nyeste skud på stammen i Protank-serien, hvor alt det bedste fra tidligere populære tank-serier er integreret i én fantastisk tank. Den nye Protank 4 tilbyder mulighed for juice-påfyldning i både toppen og siden, og udmærker sig desuden ved en hidtil uset fleksibilitet med hensyn til coils og RBA.

 

En pakke med Kangertech Protank 4 Evolved indeholder følgende:

 • Selve Protank 4-tanken (kapacitet max 5 ml)
 • RBA-base til selvbyg
 • Coil 1: SSOCC MTL - 1,5 ohm
 • Coil 2: Keramisk coil – 0,5 ohm
 • Coil 3: Dual clapton coil – 0,3 ohm (monteret I RBA-base)
 • Manual
 • Diverse reservedele til RBA

Flot design og kvalitetsmaterialer i Kangertech Protank 4 Evolved

Vi er efterhånden vant til topprodukter fra Kanger, så barren er sat temmelig højt. Protank 4 kommer dog over uden problemer med et stilrent design i lækre materialer: Rusfrit stål og det ekstra holdbare Pyrex-glas, som vi kender det fra professionelle laboratorier. Gevindknoppen er endda betrukket med guld for optimal strømgennemgang, som det også ses ved strøm- og lydkabler til High End lydudstyr.

Tanken fås i to designvarianter: Vælg mellem finish i natur/stål med sort RBA-base eller sort tank med RBA-base i natur/stål.

Designmæssigt er der traditionen tro noget råt og muskuløst over udtrykket, ikke mindst når tanken er monteret med den medfølgende RBA-base, der med sine riflede linjer og ”kørnerprikker” nærmest kan give associationer i retning af tunge våben og motordele. Ingen erfarne dampere er et sekund i tvivl om, at vi har fat i det tunge skyts, men er man ny i faget, kan man alternativt tage bestik af det respekterede Kanger-logo, der er præget med sort skrift i stålet.

Protank 4 lever op til den skærpede EU-lovgivning

Ny lovgivning i EU har skærpet kravene til e-cigaretter, hvor der blandt andet er krav om børnesikring af tanken. Det skyldes dels, at e-juice i sin rå form er meget koncentreret og i visse tilfælde ætsende, lige som et eventuelt indhold af nikotin selvfølgelig også gør det giftigt at drikke. Protank 4 lever dog helt op til forskrifterne, og kan ikke åbnes uforvarende af et barn. Alligevel er det utrolig nemt at fylde e-juice på, idet man både kan fylde på fra toppen og i siden af tanken.

Kanger tilbyder uovertruffen fleksibilitet med Protank 4 Evolved

Den nye tank er bagud-kompatibel med de fleste coils fra Kangertech, og er naturligvis også forberedt for de forskellige nye typer. Der medfølger to forskellige standardcoils i sættet på henholdsvis 0,5 og 1,5 ohm, men flere andre coiltyper og -størrelser kan tilkøbes efter behov.

Fleksibiliteten fuldendes med den medfølgende RBA-base, hvor du eventuet selv kan bygge coils, præcis som du ønsker dem. I basen er der plads til at køre med to parallelle coils, og der er allerede ved levering monteret en opsætning med to stk. 0,6 ohm clapton coils i parallel, hvilket giver en resulterende resistans på 0,3 ohm.

Som udgangspunkt er tank-kapaciteten hele 5 ml ved brug af almindelige færdige coils. Hvis du bygger selv og benytter RBA-basen, skal du dog være opmærksom på, at basen optager en del plads, når den er monteret. Derfor reduceres tankkapaciteten, og du må ”nøjes” med 4 ml, som dog også er fuldt tilstrækkeligt til langt de fleste.

Dobbelt justeringsmulighed med to luftventiler

Air Flow Control er næsten et must i en moderne e-cigaret. Det giver mulighed for at justere ind efter personlige præferencer, og influerer på både brugen og dampens karakter.

På Kangertech Protank 4 Evolved er der hele to justeringsmuligheder. Nederst på tanken sider den primære luftregulering, hvor du via en drejekrans kan regulere, hvor meget luft, der trækkes gennem coilen.

I bunden af drip tip’en sidder desuden en sekundær regulering, hvor der kan tages ekstra luft ind. Det kan blandt andet bruges til at køle dampen en smule, hvis den bliver for varm som følge af meget lave coilværdier.

Vikling af egne coils er ikke for alle

Selv om der medfølger en RBA-base, er du selvfølgelig ikke tvunget til at bygge coils selv. Der er rig mulighed for at finde færdige coils til næsten ethvert behov. Selvbyg er dog en rigtig spændende hobby, og har du forudsætningerne i orden, er det værd at eksperimentere lidt med.

Du bør dog på forhånd have kendskab til Ohms lov og have en vis basal viden om tingene. Starter du på bar bund, bør du i starten alliere dig med en erfaren selvbygger eller som minimum gøre brug af de mange guides på nettet.

Du får brug for modstandstråd og vægemateriale, og det finder du alt sammen i vores kategori med tilbehør. Her tilbyder vi blandt andet også en praktisk pincet med spidser af isolerende keramik, så den ikke skaber kortslutninger. Materialerne koster naturligvis en smule i indkøb, men i det lange løb er der en del penge at spare, og så kan du endda få dine coils præcist, som du ønsker dem.

Tekniske specifikationer

 • Tank-kapacitet med standardcoils: 5 ml
 • Tank-kapacitet med RBA: 4 ml
 • Medfølgende coil-resistanser: 0,3 ohm / 0,5 ohm / 1,5 ohm
 • Dimensioner (diameter x længde): 22 mm x 65,5 mm
 • Gevind: Standard 510 med guldbelagt kontaktflade
 • Materialer: Rusfrit stål, Pyrex-glas, guld
 • Farvevarianter: Stål og sort

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL