Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

KANGERTECH SUBOX NANO

KANGERTECH SUBOX NANO

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 629,00 kr

Specialpris: 569,00 kr

Pris: 629,00 kr

Specialpris: 569,00 kr

Køb passende tilbehør

SONY VTC4 18650 30A 2100MAH

NEJ TAK
JA TAK

+ SONY VTC4 18650 30A 2100MAH

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 99,00 kr

Specialpris: 79,00 kr

Kanger OCC SUBTANK COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ Kanger OCC SUBTANK COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 40,00 kr

Specialpris: 35,00 kr

Ned til: 25,80 kr

Kompakt og fuld power - Kangertech Subox Nano 

Subox Nano fra KangerTech er en kompakt, lille, lækker sag i håndvenlige dimensioner, som med 50 W output alligevel har overraskende meget power. Den har alt inden for sikkerhedsfunktioner og masser af teknik uden at det bliver nørdet. Komplet sæt med både drip tip, tank, coils og mod.

Et sæt med Subox Nano indeholder følgende:

 • Mod: Kbox Nano (uden 18650 batteri) 
 • Tank: Subtank Nano, 3 ml (med Pyrex glas)
 • Coil 1: OCC 0,5 ohm
 • Coil 2: OCC 1,5 ohm
 • USB-ladekabel
 • Brugsanvisning

Kanger Subtank nano coils

HUSK AT BESTILLE ET 18650 BATTERI
FX SONY VTC4

Lækkert design – med fokus på pigerne

En del producenter går fejlagtigt ud fra, at det kun er mænd, der damper, og at produkterne derfor helst skal være seje potensforlængere med masser af teknik og power. Subox Nano ligger ikke under for den slags, for her er Kanger bevidst gået efter de mere feminine præferencer. Der er f.eks. lagt vægt på håndvenlige dimensioner, lækre farver og pålidelig teknik uden unødvendige gadget-effekter og andet gejl.

Selve mod’et fylder beskedne 8,2 x 3,8 x 2,2 centimeter, og ligger dermed rigtig godt i selv en lille hånd – ikke mindst pga. de behageligt afrundede kurver. Sættet fås i både pink og lilla, samt i en lidt mere neutral sort. Alt er gennemtænkt, og der er rigelig kapacitet til damp helt ned i det lavere Sub-ohm register.

Stor vægt på sikkerhedsfunktioner i Subox Nano

KangerTech har implementeret alle former for sikkerhedsfunktioner i Subox Nano. Damper du kontinuerligt i mere end 10 sekunder, er der en sikkerhedsfunktion, der beskytter batteriet, og det er også tilfældet, hvis batteriet aflades for meget.

Der er også indbygget kortslutningssikring, sikring mod forkert vendt batteri og advarselsindikation, hvis coil eller tank ikke er korrekt monteret. Subox Nano kan heller ikke tænde af sig selv ved et uheld, da der skal trykkes 5 gange hurtigt på Fire-knappen, før systemet starter op.

Vælg er godt eksternt batteri

Subox Nano benytter et enkelt 18650-batteri. Batteriet følger ikke med i pakken, så husk at købe det med. Vælg helst et batteri med god kapacitet, så du ikke skal skifte for ofte.

Det er også vigtigt, at batteriet har en relativ høj drain-kapacitet, hvis du vil dampe Sub-ohm. Vælg derfor et batteri, der klarer mindst 20 A. Vi har et godt udvalg af løse batterier, og rådgiver også gerne om det rigtige valg, hvis du er i tvivl.

Køb eventuelt et ekstra batteri eller to, så du altid har et friskt opladet batteri klar til udskiftning. Udskiftningen er let og hurtig, da batteridækslet på Subox Nano er magnetisk og lige til at åbne.

Subox Nano leveres med to forskellige coils

Der medfølger to forskellige coils til sættet på hhv. 0,5 og 1,5 ohm, så du selv kan vælge, om du vil dampe Sub-ohm eller gå lidt mere traditionelt til værks. Både batteri og e-juice holder længere ved brug af 1,5 ohm, hvorimod 0,5 ohm vil kunne generere væsentlig mere damp. Eksperimenter dig frem, og find din egen favorit.

Begge coils er af typen OCC, og dermed udstyret med en væge af økologisk vat. Det giver en bedre smag, og du er samtidig sikker på at undgå pesticidrester og andet snavs i din damp. Det er selvfølgelig muligt at købe ekstra coils, når der senere bliver brug for det. Du kan også bestille et par stykker med det samme, så du sparer forsendelsesomkostningerne.

Opladning mens du damper

Kanger har udstyret Subox Nano med en indbygget lader, så du via det medfølgende USB-kabel kan hente strøm fra din pc eller andet elektronisk udstyr med USB-porte. Alternativt kan du også tilslutte kablet til en adapter i stikkontakten.

Den indbyggede lader er meget praktisk, hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm, idet du så både kan lade og dampe på samme tid. Vi anbefaler dog, at du så vidt muligt benytter en ekstern lader af god kvalitet, og i stedet skifter batteriet ud efter behov.

En god ekstern oplader giver nemlig batteriet en længere levetid. Vi har et bredt udvalg af eksterne opladere, og rådgiver gerne, hvis du har spørgsmål.

Tekniske specifikationer

 • Tank-kapacitet: 3 ml
 • Effekt-output: Op til 50 W
 • Batteritype: 18650 (medfølger ikke)
 • Materiale: Plast og Pyrex
 • Display: OLED
 • Gevindtype: Standard 510
 • Drip tip: Standard 510
 • Batteri-dæksel: Magnetisk
 • Tank-mål (diameter x længde): 18,5 mm x 51 mm
 • Mod-mål: 82 x 38 x 22 mm

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL