Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

KANGERTECH VOCC-T COIL

KANGERTECH VOCC-T COIL

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

29,00 kr
29,00 kr
VIL DU SPARE PENGE?
  • 5 STK 25,00 kr - spar 14%

Opgraderet udgave af Kangers VOCC-coil

Med den nye VOCC-T coil er der endnu mere kompatibilitet med Kangers tanke, og den passer nu også til rigtig mange af de mindre tank-modeller (se kompatibilitetsliste nedenfor). Der er også blevet plads til forbedring af vægekonstruktionen, som selvfølgelig fortsat er baseret på japansk økologisk bomuldsvat.

VOCC-T coilen er bl.a. kompatibel med

Fås i tre forskellige resistanser

Der er frit valg mellem tre forskellige resistanser: 1,2 ohm, 1,5 ohm eller 1,8 ohm. Desto lavere ohm-værdien er, desto mere damp vil e-cigaretten kunne udvikle, men til gengæld øges forbruget af e-juice, og batteriet aflades hurtigere. Uanset hvilken resistans du bruger, anbefaler Kangertech, at den nymonterede coil får lov til at trække lidt e-juice fra tanken, før der dampes første gang. Vent gerne et minut eller to.

Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om kompatibiliteten til din tank – kontakt os gerne.

Udnyt fragten fuldt ud og få mere for pengene

Vi har fast lav fragtpris, så køber du kun en enkelt coil ad gangen, udgør fragten en meget stor del af din samlede udgift. Det betaler sig at fylde pakken op og handle lidt større mængder ad gangen.

Coils er sliddele, så du får helt sikkert brug for flere coils hen ad vejen. De fleste foretrækker også at have lidt i reserve, så de ikke pludselig står uden damp. Køb derfor gerne et par coils ekstra med, og overvej eventuelt, om der skal mere e-juice i skabet, eller om der er andre småting, der alligevel skal indkøbes på et tidspunkt. Portoen er jo allerede betalt én gang.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL