Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

LILLE RYGESTOPPAKKE

LILLE RYGESTOPPAKKE

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
KANGERTECH VOCC-T COIL - 1,5 ohm   +0,00 kr

*påkrævet

199,00 kr

Pris som konfigureret: 199,00 kr

RYGESTOP-PAKKE MED BRUGERVENLIG E-CIGARET

E-cigaretter har vist sig at være et fint værktøj til rygestop, og i dette startsæt får du alt, hvad der er brug for. Selv om prisen er presset helt i bund, får du en mærkevare e-cigaret fra Kangertech samt e-juice efter eget valg. Betjeningen er helt ligetil, og vi giver dig et lynkursus nedenfor. Bestil i dag, og kom hurtigt i gang med dit rygestop.

 

DEN LILLE RYGESTOPPAKKE INDEHOLDER FØLGENDE:

 • Tank: TOPTANK EVOD - 1,7 ml
 • Batteri: EVOD batteri - 650 mAh
 • Coil 1: VOCC-T 1,5 ohm (præinstalleret)
 • Coil 2: VOCC-T 1,5 ohm
 • E-juice: True Vapor, valgfri smag og nikotinstyrke
 • USB ladekabel med monteret lader
 • Ægthedsbevis
 • Manual

 

Læs mere om den lille rygestoppakke herunder.

LÆKKERT DESIGN FRA KANGERTECH

Kangertech er et af de mest velanskrevne mærker inden for e-cigaretter, og normalt ligger deres produkter i et langt højere prisleje. Med denne rygestoppakke får du dog et gennemført Kanger-produkt til en særdeles attraktiv pris. Funktionaliteten er skåret helt ind til benet, så du slipper for komplicerede tekniske indstillinger. Tryk på knappen og nyd dampen - that's it.

TOP EVOD-modellen fra Kangertech er en nyudvikling af tidligere EVOD-modeller, så du får en række forbedringer med i denne model. Blandt andet fyldes e-juicen på i toppen, og det letter den daglige betjening gevaldigt. Endvidere har modellen en tank med stort transparent vindue, så det er nemt at kunne kontrollere, hvor stor beholdningen af e-juice er. Modellen kommer i forskellige farvevarianter: Sort, sølv, hvid eller rød.

HVORFOR ER E-CIGARETTER SÅ GODE TIL RYGESTOP?

Det har vist sig, at e-cigaretter er et af de mest succesfulde midler til rygestop, og succesen har flere årsager. En af dem er givetvis, at en e-cigaret på mange måder giver den samme oplevelse som tobaksrygningen: Der er synlig ”røg”, der er masser af smag og der er nikotin og noget at have i hænderne.

Det særlig smarte er dog, at du selv vælger mængden af nikotin. E-juicen fås nemlig med forskellige styrker, og dermed er det muligt at trappe langsomt ned, uden at du behøver dampe mindre end sædvanligt.

Selv om de fleste vælger at trappe nikotinniveauet ned over tid, er det dog ikke nikotinen i sig selv, der er skadelig, så du kan godt fortsætte med at dampe med nikotin, hvis du ønsker det. Hovedsagen er, at du med en e-cigaret undgår de mange skadelige stoffer, der opstår ved afbrændingen af tobak.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED E-CIGARETTEN

Før du kan dampe første gang, er der et par små forberedelser, der lige skal overstås. Her får du et lynkursus, men brug også lidt tid på at læse den medfølgende manual.

 1. Sæt batteriet til opladning
  TOP EVOD e-cigaretten fra Kanger består af fire sektioner. Den nederste og største del af e-cigaretten er selve batteriet, og det skal du have ladet op. Det er muligvis allerede helt eller delvist opladet – det kan variere alt efter lagertid og andre faktorer. Skru batteriet af, sæt det i den medfølgende oplader, og tilslut laderen til en USB-port, f.eks. i en særlig lader til at sætte i strømstikket i væggen eller sæt den direkte i en USB-port på din computer.
 2. Kontroller, at coilen er solidt monteret
  Når batteriet er lagt til opladning, er der tre sektioner tilbage. Den nederste sektion er nu selve basen, hvor coilen (brænderen) er monteret. Skru basen af og kontroller, at selve coilen er skruet godt fast i basen. Skru eventuelt coilen løs, og skru den derefter fast igen, så du har føling med det.

Når coilen er kontrolleret, skruer du basen godt fast igen. Dette step skal du foretage, hver gang du skifter coil. Hvis coilen ikke er skruet godt fast, kan der ikke skabes ordentlig forbindelse til batteriet, og du risikerer desuden, at e-cigaretten lækker e-juice.

 1. Påfyld e-juice på tanken

Du har nu igen tre sammensatte sektioner i hånden, og denne gang er det toppen, der skal skrues af. Nu kan du se direkte ned i glastanken. Find din flaske med e-juice, og fyld en passende mængde ned i tanken. Der må ikke komme e-juice i centerrøret, så fyld juicen ned ude ved glaskanten. Skru derefter toppen på igen, og afvent, at e-juicen langsomt trænger ind i coilen og gennemvæder vægen. Du bør lade den stå og trække mindst 10 minutter, men gerne længere. Dette step er vigtigt, og skal foretages hver gang du skifter til en ny coil. Hvis vægen ikke er gennemvædet før e-cigaretten tages i brug, kan det give anledning til en brændt smag, og coilen kan også tage skade af det.

 1. Tag e-cigaretten i brug

Når batteriet er ladet op (det fremgår af LED-indikatoren på batteriet), skrues batteriet fast på tanken igen, så du har alle fire sektioner samlet. Nu er e-cigaretten klar til brug. Den tændes og slukkes med fem hurtige tryk på knappen. Det er en sikkerhedsfunktion, som skal forhindre, at e-cigaretten tænder ved et uheld, hvis den ligger i en lomme eller taske. Tænd e-cigaretten med 5 hurtige tryk. Når e-cigaretten er tændt, skal knappen lyse, når den trykkes ind. Nu er du klar til at dampe. Sæt mundstykket for munden. Tryk knappen ind og sug samtidig – og nyd dampen og tanken om, at dit rygestop er godt i gang.

TILPAS DAMPEN EFTER DINE PERSONLIGE PRÆFERENCER

Den præinstallerede coil er på 1,2 ohm, og giver en overraskende stor mængde damp fra den lille e-cigaret. De fleste dampere sætter pris på masser af tæt damp, men hvis du synes, det er for meget af det gode, kan du prøve at skifte til den medfølgende ekstra coil, der har en lidt højere ohm-værdi på 1,5 ohm.

Det vil bevirke, at der afsættes lidt mindre effekt, og dermed udvikles en lidt mindre damp-mængde. Ved at skrifte til en højere ohm-værdi vil du samtidig opleve, at batteriet holder lidt længere på en opladning.

EKSPERIMENTER MED SMAGE OG NIKOTINSTYRKER

Der medfølger 10 ml e-juice, og du vælger selv både smag og nikotinstyrke i forbindelse med bestillingen. Valget af e-juice er dog altid svært, hvis du ikke har dampet før. Smag og behag er forskellig, så derfor tilbyder vi et af Danmarks største udvalg af e-juicer, overskueligt sorteret i både smagstyper og mærker. Du kan eventuelt købe flere forskellige smage med allerede nu, men ellers ved du, hvor du kan finde mere e-juice, når du har fået brugt den, der følger med i pakken.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Tank-kapacitet: 1,7 ml
 • Batteri-kapacitet: 650 mAh
 • Udgangsspænding: 3,7 V
 • Coil-resistans (præinstalleret coil): 1,2 ohm
 • Coil-resistans (ekstra coil): 1,5 ohm
 • Minimum coil-resistans: 0,4 ohm
 • Dimensioner (diameter x længde): 14 mm x 160 mm
 • Vægt: 109 g
 • Gevind: standard eGo/510
 • Farvevarianter: Rød, hvid, sort og stål

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Anbefales....
René

(Indsendt den 24. feb. 2017)
God e-cigaret og god smag (Danich tobacco)
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Godt
Annmari Nielsen

(Indsendt den 14. feb. 2017)
Nem og lige til
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL