Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Mall Blend Dekang

Mall Blend Dekang

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

35,00 kr
35,00 kr
VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 33,00 kr - spar 6%
  • 5 STK 30,00 kr - spar 15%

POPULÆRT CIGARETMÆRKE PÅ JUICE-FORM

Cigaretter fås i utallige varianter, og selv om forskellene kan være små, kan de være ret afgørende for oplevelsen. Du gætter sikkert selv, hvilket mærke du kommer tæt på med Mall Blend, der giver dig en e-juice med den karakteristiske smag, men uden alle de skadelige effekter fra tobakken.

Generelt er netop tobakssmagene et af Dekangs specialer. De er svære at ramme, men Dekangs patenterede metoder til ekstrahering af de naturlige smagsstoffer har gang på gang sat konkurrenterne til vægs, ikke mindst netop når det gælder tobakssmagene.

 

Selv om du ikke er eks-ryger, kan du med fordel udforske tobakssmagene, hvis du er lidt træt af de lettere frugtsmage. Tobak har helt sin egen autentiske smag, og den smager også igennem på e-juice form, hvad enten du vælger Mall Blend eller en af de andre spændende varianter.

BASERET PÅ AFBALANCERET FILLER

Som alle andre e-juicer er Mall Blend baseret på en såkaldt filler, som er med til at bære smagen og dampen frem. Filleren består primært af vegetabilsk glycerin (VG) og propylenglycol (PG), som hver især har særlige egenskaber. VG skaber en god dampfylde, blødgør smagen og bidrager med en anelse sødme. PG er med til at fremhæve smagen, gøre væsken bedre optagelig i coilens væge. Den bidrager desuden med en vis portion halskras. Det er lutter gode egenskaber, men skruer du op for den ene ingrediens, skruer du samtidig ned for den anden. For at få alle facetterne med, har Dekang valgt 50 % af hver, og det er også det kompromis de fleste producenter vælger i dag.

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL