Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

MENTHOL

MENTHOL

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

30,00 kr
30,00 kr

FRISK KLASSIKER FRA STANDARDREPERTOIRET

En af fordelene ved at dampe er det store udvalg af alle mulige forskellige smage, og det er spændende at gå på opdagelse. Men der er enkelte smage, man altid vender tilbage til, og som hører til standardrepertoiret hos de fleste.

Menthol er selvfølgelig en af grundsøjlerne, og danske Sundbygaard har begået en rigtig god en af slagsen: Den er iskold som den danske vinter og frisk som efterårsstormene. Brug den som opkvikker om morgenen eller hen over dagen, når der lige er brug for et friskt pust. En del bruger den også som primær e-juice, og den kan man også sagtens, hvis ellers halsen kan tåle mosten.

Alle ingredienser i Sundbygaard Menthol er fødevaregodkendte efter de strenge danske normer, herunder også både vegetabilsk glycerin og propylenglycol, som i denne variant er opblandet i forholdet 1:1. Det giver erfaringsmæssigt den bedste balance mellem smag og halskrads på den ene side, og på den anden side ekstra fyldig damp, som de fleste også sætter pris på. I forbindelse med bestillingen kan du frit vælge det ønskede nikotinindhold, hvor mulighederne er henholdsvis 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin pr. milliliter. Der er 10 ml e-juice i hver flaske efter almindelig standard.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Super menthol
Sebastian

(Indsendt den 7. jan. 2017)
Dejlig menthol.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL