Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Mint Dekang

Mint Dekang

Flere visninger

Lagerstatus: Ikke på lager

Product Outofstock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?
VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 33,00 kr - spar 6%
  • 5 STK 30,00 kr - spar 15%

GOD VELDEFINERET EFTERSMAG

Mange blander mint og menthol sammen, men det er to helt forskellige smagsvarianter. Det har Dekang godt styr på. Så når du vælger mint, får du mint. Et lækkert blend af naturlige ekstrakter fra mynte-familien, som både er forfriskende og giver en god fyldig eftersmag. I modsætning til mentholens kølende effekt er mint mere varm og smagfuld. Men stadig en forfriskende e-juice, der egner sig godt i mange situationer. Prøv den, men vær advaret om, at den er afhængighedsskabende.

 

MED ELLER UDEN NIKOTIN?

Ud over smagen er en del parametre alle fastlagt på forhånd. Din mint e-juice leveres for eksempel altid på en standard flaskestørrelse med 10 milliliter, og PG/VG-forholdet er lagt fast på 50/50 %. Sidstnævnte accepteres i dag af de fleste som værende det mest fornuftige kompromis mellem de forskellige ønskværdige egenskaber. PG-indholdet fremmer smagen, lader juicen flyde lettere i coilen og giver også et godt halskras. PG gør til gengæld dampoplevelsen lidt rundere og blødere, og øger mængden og fylden af dampen.

Til gengæld kan du i menuen til højre selv vælge det ønskede nikotinindhold før bestilling. Har du ikke brug for nikotinen, er der en helt nikotinfri udgave til rådighed. Eksrygere vil som regel foretrække et vist nikotinindhold, og her kan du vælge 18 mg pr. ml, hvis du førhen har røget meget, eller du kan nøjes med 6 mg pr. ml som en mere moderat løsning.

FREMSTILLET PÅ EUROPÆISKE FABRIKKER

Selv om Dekang, som de fleste producenter, har hovedsæde i Kina, influerer dette ikke på smagen af din mint. Europa aftager nemlig så meget e-juice fra Dekang, at den produceres lokalt her hos os. Den afpasses efter vores smagspræferencer og den lokale produktion er også din sikkerhed for, at lokale regler og lovgivning er overholdt til punkt og prikke.

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL