Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Pr Tobacco Dekang

Pr Tobacco Dekang

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

35,00 kr
35,00 kr
VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 33,00 kr - spar 6%
  • 5 STK 30,00 kr - spar 15%

DEN KLASSISKE EUROPÆISKE CIGARET

Tobakssmage hører til de sværeste at genskabe på dampform, og her excellerer Dekang i særlig grad i kraft af deres patenterede teknologier og primære forretningsområde indenfor ekstrahering af smag fra naturlige råvarer. Et godt eksempel er Pr. Tobacco, som bedst kan beskrives som et godt blend af de foretrukne europæiske cigaretmærker.

Hører du til de mange, der gerne vil lægge cigaretterne på hylden til fordel for dampen, er denne variant et must try. En lækker tobakssmag med tilpas kras og eftersmag, som kommer rigtig tæt på den originale cigaretsmag.

 

PERFEKT TIL RYGESTOP

Har du ligesom mange andre, også valgt dampen som led i et rygestop, vil Pr. Tobacco-smagen være et godt sted at starte. I hvert fald hvis du tidligere har røget cigaretter. Smagen vil være velkendt, og vælger du samtidig nikotinstyrke efter dit tidligere forbrug, vil overgangen være noget lettere. Storrygere vil nok foretrække den kraftige 18 mg/ml-variant, mens 6 mg/ml-udgaven eller måske end den helt nikotinfrie variant vil være et godt valg for den mere moderate ryger. Nikotinindholdet kan frit vælges i menuen til højre, og prisen er ens for alle varianter.

TILPASSET DER EUROPÆISKE MARKED

E-juice varianten Pr. Tobacco er et perfekt eksempel på Dekangs tilpasning til de europæiske smagsløg. Men faktisk gælder det for alle smagsvarianterne, at de er tilpasset det lokale publikum. Selv om Dekang er kinesisk foretagende, er der taget store hensyn til os europæere, selvfølgelig især fordi vi udgør et stort marked. Dekang har således opført fabrikker i Europa, så både lovgivning og smagspræferencer kan tilgodeses.

Som alle de andre varianter kommer Pr. Tobacco på standard 10 ml flaske med skruelåg, og PG/VG-indholdet er fastlagt med en fordeling på 1:1. Det er det mest almindelige her i Europa, og anses af de fleste for en perfekt balance mellem hensyn til smag og dampkonsistens.

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL