Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Red Energy Dekang

Red Energy Dekang

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

35,00 kr
35,00 kr
VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 33,00 kr - spar 6%
  • 5 STK 30,00 kr - spar 15%

 

ET RISIKOFRIT ENERGIBOOST

Energidrik bruges i dag på linje med kaffe og andre stimulanser, og de fleste kender mærker som Monster, Red Bull med flere. Der er ret stor uenighed om sundheden i disse drikke, men smagen er ikke til at komme uden om. Her får du en spændende smag, som du ikke rigtig finder andre steder. Enten elsker man den, eller også hader man den. Hører du til de førstnævnte, kan du med Red Energy fra Dekang få den spændende smag på dampform uden risiko for hverken sukkerchok eller søvnløshed. Tag tyren ved hornene og lad dampen give dig ny energi.

 

PERFEKT BALANCE MELLEM SMAG OG DAMP

Der er vidt forskellige holdninger til, hvordan PG/VG-fordelingen skal være i den perfekte e-juice. Nogle foretrækker ekstra PG og dermed mere gennemtrængende smag og halskras, mens andre lægger stor vægt på den ekstra damudvikling og -fylde samt den mere afrundede smag, som opnås med ekstra PG. Dekang har dog til sine e-juicer valgt den gyldne middelvej med 50/50 %, hvilket da også er det mest normale i dag. Til gængæld har du selv indflydelse på nikotinindholdet, hvor du kan vælge mellem 0, 6 eller 18 mg nikotin pr. ml.

ENERGIDRIK SOM LED I RYGESTOP?

Benytter du Energi-drik varianten som led i et rygestop, kan du med fordel afpasse nikotinindholdet med dine tidligere rygevaner. Storrygere vil nok have det bedst med et højt nikotinindhold, mens du med mere moderate rygevaner nok vil kunne nøjes med de 6 mg eller måske endda den nikotinfrie version. Er du ikke tidligere tobaksryger, kan du sagtens nøjes med den nikotinfrie variant. Nogle vælger dog alligevel en nikotinvariant, da nikotin kan have en vis opkvikkende virkning.

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL