Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

TWIST

TWIST

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

30,00 kr
30,00 kr

LEMONADEIS ÅRET RUNDT

Af en eller anden grund eksisterer der en uskreven lov om, at det primært er børn, der spiser lemonadeis. Det er en smule unfair for alle os, der faktisk elsker disse is - og måske ikke mindst den legendariske Twist med skøn blød smag af frugt og citrus og sommer. Danske Sundbygaard er dog gået ind i kampen med en e-juice, der både hedder og smager som Twist. Det betyder, at vi nu til enhver tid kan liste os til en Twist uden fordømmende blikke fra omgivelserne. Herligt.

Du får din Twist leveret i diskret indpakning i en standard 10 ml flaske, og det er selvfølgelig muligt at twiste den en ekstra tand med tilsat nikotin. I forbindelse med bestillingen kan du vælge mellem 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin pr. milliliter. Produktet og alle ingredienser er godkendt efter de skrappe danske fødevarekrav. Det gælder også indholdet af propylenglycol og vegetabilsk glycerin, der er blandet i standardforholdet 50/50 for et optimalt tradeoff mellem dampkoncentration og smag og halskrads.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

God frugtagtig smag
Dorthe

(Indsendt den 19. mar. 2017)
Super god frugtagtig smag ala den originale twister is.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Mystisk, men spændende og god
Thomas

(Indsendt den 1. mar. 2017)
Har en meget speciel smag, der ikke rigtigt kan beskrives, men netop fordi den er så speciel, formår den at skille sig ud som en spændende smagsvariant når man trænger til lidt afveksling.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Fantastisk!!!
Jacob

(Indsendt den 14. feb. 2017)
Vidunderlig smag
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(2 af 2 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL