Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Vandmelon Dekang

Vandmelon Dekang

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

35,00 kr
35,00 kr
VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 33,00 kr - spar 6%
  • 5 STK 30,00 kr - spar 15%

MINDRE VAND, MERE MELON

Vandmelon hører til blandt de absolut populæreste smage inden for damp. Den er ret moderat i smagsindtrykket, og egner sig godt til at dampe dagen lang eller som en lille snack i ny og næ. Det afhænger helt af temperament og damperkultur.

Vandmelonsmagen fra Dekang er dog ikke så vandet, som visse andre e-juicer. Den kommer med både bid og smag, og man kan vel fristes til at sige, at du med vandmelon-varianten får et godt koncentreret produkt for pengene. Årsagen er uden tvivl Dekangs patenterede processer, som giver dem mulighed for at trække den maksimale smag ud af de naturlige råvarer. Er du til vandmelon, bør du ikke snyde dig selv for denne variant.

 

Vandmelon med eller uden nikotin

Hvis det først og fremmest er smagen af vandmelon, du går efter, er der naturligvis ingen grund til at blande nikotin ind i oplevelsen, og denne e-juice fås da også i en helt nikotinfri variant.

Skal e-juicen imidlertid bruges i forbindelse med en rygestop, kan det være en hjælp med et vist nikotinindhold, og det er heldigvis også muligt. Vi kan både tilbyde en moderat 6 mg/ml-version og en lidt kraftigere 18 mg/ml-version, hvis du har røget meget. Du kan frit vælge nikotinindhold i menuen til højre i forbindelse med bestillingen.

HVORDAN ER DEN RIGTIGE VANDMELON-SMAG?

Der findes et hav af e-juicer på markedet med smag af vandmelon, men de er ret forskellige. Den måde vi oplever smag på er i høj grad kulturelt bestemt. Andre steder i verden sætter man pris på en lidt sødere smag, hvorimod vi i vesten typisk opfatter disse smagsnuancer som syntetiske. Heldigvis er Dekangs Vandmelon fremstillet på europæiske fabrikker med sigte på europæiske smagsløg, og du vil formentlig opleve smagen som værende mere autentisk end de fleste. Prøv den, og døm selv.

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL