Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SUNDBYGAARD ANANAS

På lager

KLASSISK ANANAS-SMAG MED BID

Nu kan du dampe ananas på dansk, takket være Sundbygaard, som har sammensat en klassisk ananas-smag med lidt ekstra bid i, så man næsten kan mærke det sprøde frugtkød knase. En dejlig kombination af friskt, surt og sødt, som kan bruges dagen lang, hvis man er til eksotiske frugter. Den er også rigtig god som afbræk, hvis sukkertrangen pludselig melder sig. Dampen er jo som bekendt kaloriefri, så hold dig endelig ikke tilbage.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

Sundbygaard Ananas leveres i standard 10 ml flaske med et PG/VG-blandingsforhold på 50/50, som giver en god balance mellem halskrads, dampvolumen og smag. I forbindelse med bestilling kan du frit vælge mellem 6, 12 eller 18 mg nikotin, eller en variant helt uden nikotin, hvis du foretrækker det. Alle ingredienser (herunder vegetabilsk glycerin, propylenglycol og aroma) er naturligvis af fødevaregodkendt farmaceutisk kvalitet, underlagt de strenge danske regler og kontrolinstanser.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SUNDBYGAARD ANANAS

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Benjamin - (Indsendt den 08/02/2020)
God smag - Jeg synes det virker underligt at bedømme et produkt med variabel nikotin styrke, negativt fordi man har valgt en version der er for stærk. Dette er en god juice med en lækker smag af ananas.
Christian - (Indsendt den 15/11/2018)
Stærk - Synes den er for stærk og krædser i halsen. (Måske for meget nikotin)

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt