Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

LIQUA APPLE

På lager

ORIGINAL SMAG AF USA

Æblesorten Rød Delicious stammer oprindeligt fra staten Iowa i USA, men dyrkes nu overalt i verden. Smagen er karakteristisk, og perfekt til æbletærte. Du kan smage eller gensmage den med Apple-varianten fra Ritchy. Her får du et fuldmodent sødt æble, som for mange er blevet en grund-smag, der nydes dagen lang på damp-form.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

Apple-juicen kommer som resten af Liqua-serien med et PG/VG-forhold på 1:1 efter almindelig standard. Nikotinindholdet vælger du dog selv i forbindelse med bestillingen: Vælg frit mellem 6 eller 12 mg tilsat nikotin, eller alternativt den helt nikotinfri udgave. Under alle omstændigheder leveres e-juicen i en falske med 10 ml, forsynet med ekstra lang kanylespids, som letter påfyldningen.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: LIQUA APPLE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
cbp - (Indsendt den 29/01/2019)
God syrligt æble - Alene er den ren dansk syrligt æble, behageligt uden at være tyk og kvalmende. Den smager ikke kunstigt på nogen måder.
For nogen vil den nok være lidt for syrligt.

Jeg foretrækker at tilsætte den til andre frugt væsker der mangler lidt umf smag. Bland 1 del æble til 5 dele af eget valg, feks silvercig Jordbær, så får man en virkelig dejlig frisk smag

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt