Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE 18650 20A 2500 MAH

Ikke på lager

18650 batteri fra Aspire

Dette nye batteri fra Aspire er et oplagt valg til den seriøse Sub-ohm damper. Batteriet har en kapacitet på 2500mAh, og leverer helt op til 40 A i pulsdrift, eller 20 A kontinuert. Der er med andre ord power nok til coils med selv relativt lave ohm-værdier.

Samtidig sikrer den solide kapacitet, at der ikke skal skiftes batteri i tide og utide. Batteriet er udformet som en standard 18650-type. Det er med flad top, og passer dermed til alt det 18650-udstyr, du finder her på Din e-cigaret.

99 kr.
99

Tilføj tilbehør til Aspire 18650 20a 2500 Mah (Valgfrit)

Detaljer

Få længere batterilevetid med rigtig håndtering

Moderne batterier af denne type (Li-ion) performer langt bedre end de gammelkendte typer. Men det er vigtigt at være opmærksom på, at batterierne skal håndteres lidt anderledes.

F.eks. har de bedst af at blive brugt relativt hyppigt, og fungerer også bedst med såkaldt ”klatladning”, forstået på den måde, at de har godt af at komme i opladeren, selv om de ikke er helt afladet. Faktisk bør de aldrig aflades helt. Derfor har de fleste mods også en særlig funktion, der giver besked, når batteriet skal skiftes.

Håndteres batterierne rigtigt, kvitterer de med en fordobling af levetiden og ultimativ ydelse i lang tid fremover.

Brug helst en ekstern oplader til batterierne

Batterier af Li-ion tåler ikke overopladning, og er i det hele taget ekstra kræsen med håndteringen. Det gælder ikke blot dette batteri fra Aspire, men også alle de andre mærker.

Mange mods har en indbygget oplader, men det er som regel en meget skrabet og forenklet lader. I det lange løb er det derfor bedst at bruge en ekstern oplader af god kvalitet. Her overvåges en lang række parametre under ladeprocessen, og batteriet er i de bedste ”hænder”.

De bedste batteriladere vi har afprøvet er uden tvivl opladerne fra Nitecore, som du også finder i vores kategori med opladere.

Moderne batterier er kraftfulde – husk sikkerheden

De kraftfulde batterier fra Aspire bør behandles med en vis forsigtighed, så der ikke ved et uheld opstår kortslutninger. En afladningsstrøm på 40 A kan udvikle ekstrem varme, og der er risiko for overophedning af batteriet, og dermed risiko for brand og/eller eksplosion. Undgå derfor, at batteriet f.eks. ligger løst i skuffen eller lommen sammen med nøgler og andre metalgenstande.

Mange vælger at købe et lille billigt etui til batteriet, så risikoen er elimineret. De fås i mange forskellige farver og udformninger!

Tekniske specifikationer

  • Kapacitet: 2500 mAh
  • Drainkapacitet, pulsdrift: 40 A
  • Drainkapacitet, kontinuerligt: 20 A
  • Type: 18650
  • Nominel spænding: 3,7 V
  • Spænding ved fuld opladning: 4,2 V
  • Diameter: 18,3mm
  • Højde: 65mm
  • Poltype: Flad top

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE 18650 20A 2500 MAH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Christian - (Indsendt den 19/04/2016)
Lang holdbarhed - Rigtigt godt batteri med lang holdbarhed. og masser af kræfter det holder altid i mindst en dag for mig og jeg vaper nogle gange en time eller 2 af gangen.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller