Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE 18650 40A 1800 MAH

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ekstrem drainkapacitet fra Aspire

Men en svimlende drainkapacitet på op til hele 80 A i pulsdrift, er dette ekstreme batteri fra Aspire noget af det mest potente på markedet.

Batteriet leverer 40 A kontinuerligt, og har samtidig en fornuftig kapacitet på 1800 mAh. Skal du drive coils med helt lave ohm-værdier uden at mod’et mister pusten, er det dette batteri du skal have fat på.

Som alle andre batterier i sortimentet, er dette også med flad top. På den måde er du sikker på, at det også passer til resten af 18650-udstyret i butikken.

99 kr.
99

Tilføj tilbehør til Aspire 18650 40a 1800 Mah (Valgfrit)

Detaljer

Korrekt håndtering øger batteri-levetiden

Moderne batterier som Aspire 18650 og tilsvarende er af typen Li-ion, og de yder langt mere end de ældre kendte typer.

Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på, at disse batterier skal håndteres lidt anderledes, end gammeldags opladelige batterier. Eksempelvis har de nye typer bedst af at blive ”klat-ladet”, dvs. de må gerne komme i opladeren, selv om de f.eks. kun er halvvejs afladet.

Under alle omstændigheder må de ikke aflades fuldstændigt. Så sørg for at reagere, hvis dit Mod melder LOW-BATT eller lignende. Moderne batterier har i øvrigt også bedst af at blive brugt, frem for at ligge ubrugte i skuffen i månedsvis.

Brug ekstern oplader til dine batterier

Som tidligere nævnt, stiller de nye højtydende batterier lidt flere krav til håndteringen. Mange mods giver mulighed for opladning af batterierne, mens de sidder i mod’et, men det er mest beregnet til nødsituationer, og giver som regel ikke en optimal opladning.

Heldigvis findes der i dag avancerede eksterne opladere, som passer godt på batterierne og overvåger opladningsprocessen, så de hverken overoplades eller bliver for varme. Vi tilbyder et bredt udvalg af opladere, men vi anbefaler klart de avancerede og mere intelligente typer af opladere, som f.eks. modellerne fra Nitecore.

Hvis du passer godt på batterierne, forlænges levetiden markant. På den måde kan du spare på batteri-budgettet og samtidig få en generelt højere ydelse fra batterierne og power til masser af gode damp-oplevelser.

Behandl batterierne med forsigtighed

Kraftige batterier som disse fra Aspire, skal behandles med en vis respekt. En afladningsstrøm på 80 A repræsenterer en voldsom effektudvikling, og hvis batteriet ved et uheld kortsluttes, er der potentielt risiko for både brand og eksplosion.

Batteriet bør f.eks. ikke ligge og rasle rundt i lommen sammen med andre metalgenstande som f.eks. dine nøgler. Overvej evt. at anskaffe et etui til batteriet. Så sikkerheden altid er i top!

Tekniske specifikationer

  • Kapacitet: 1800 mAh
  • Drainkapacitet, pulsdrift: 80 A
  • Drainkapacitet, kontinuerligt: 40 A
  • Type: 18650
  • Nominel spænding: 3,7 V
  • Spænding ved fuld opladning: 4,2 V
  • Diameter: 18,3 mm
  • Højde: 65 mm
  • Poltype: Flad top

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE 18650 40A 1800 MAH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller