Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

ASPIRE BREEZE 2 AIO 1000MAH STARTER KIT

På lager

ALL-IN-ONE BREEZE KIT

Aspire Breeze 2 AIO kommer med en indbygget genopfyldelig 2ml tank og har et indbygget 1000 mAh batteri. Med i kittet følger Breeze 2 Pod'en som man kan klikke af og på, når der skal skiftes coils. Ligeledes giver dette muligheden for at skifte mellem forskellige smagsvarianter hvis du ligger inde med flere Pods.

Mod'et tændes og slukkes ved at trykke fem gange på powerknappen, og når du skal dampe holdes denne knap inde.

 

PAKKEN INDEHOLDER

 • Breeze 2
 • 1x Breeze coil (1,0 ohm)
 • 1x Breeze coil (0,6 ohm)
 • 4x Ekstra O-ringe
 • Silikoneforsegling
 • USB kabel
 • Brugsanvisning
 • Garantibevis

 

 

ASPIRE BREEZE ATOMIZER - Det er altid en fordel at være dækket ind på coils. Læs mere om coilen, der passer til Aspire Breeze 2 her.

279 kr.
279

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Aspire Breeze 2 Aio 1000mah Starter Kit (Valgfrit)

 • ASPIRE BREEZE 2 POD
  ASPIRE BREEZE 2 POD
  69 kr.
  69

Detaljer

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 96 mm x 35 mm x 19 mm
 • Tank: 2 ml
 • Batteri: 1000 mAh

 

PakkeInfo

00219-18-16071 - 1000mAh Breeze 2 AIO MOD

00219-18-15919 - Breeze 2 Pod

00219-17-10379 - Breeze Atomizer Head

00219-18-15835 - Breeze Atomizer Head - 1.0ohm

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE BREEZE 2 AIO 1000MAH STARTER KIT

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Jones - (Indsendt den 29/10/2018)
Super nem pakkeløsning til folk på farten. - Som en der har brugt den første version af Aspire Breeze, kan jeg kun tale 2'eren op. Langt de fleste af de mangler som 1'eren havde er nu blevet udbedret, hvilket resulterer i en problemfri og lige-til damp-oplevelse.

Med den nye udskiftelige pod er det nemt at både skifte coil, fylde ny væske på og ændre airflowet. Dette gør det også betydeligt nemmere at holde Breezen opladt, da du kan have en enkelt pod til to forskellige batterier. Det at man nu kan ændre airflowet er også en dealbreaker - i hvert fald for mig - da 1'eren har et meget tungt airflow til min smag.

Den nye Breeze vejer betydeligt mindre end 1'eren, hvilket jeg ikke personligt bryder mig om. Dog er det med nok rart for de fleste købere. Pod-delen er e-cigaretten er lavet af plastik, som lige er en tand for Kina til mig, men jeg har endnu ikke oplevet skader på trods af at have tabt den flere gange.

Indgangen til oplader-stikket er rykket fra bunden til siden af enheden. Dette gør det muligt at stille den oprejst mens den lader, men gør det samtidigt mere besværligt at suge på den mens den lader. Dertil har 2’eren ingen lader-station, hvilket heller ej er essentielt, men kunne være en rar tilføjelse - måske i fremtiden?

Luft-indgangen på enheden er også rykket fra siden til toppen. Dette gør at ens hånd ikke længere kommer i vejen for luft-indgangen, og man kan frit holden den som man vil.

Min Breeze kom med en mindre fejl, da låsemekanismen til pod-systemet sidder fast ind i mellem. Dette har ingen stor betydning, men giver endnu et nys om bygningskvaliteten af produktet.

For at den nye Breeze 2 skal få 5 stjerne af mig skal hele enhedens bygningskvalitet forbedres en smule så den føles så robust som 1’eren. Dertil skal man kunne købe en lader-station og seperate batterier til den (uden at skulle købe et helt kit).

Hvis man godt kan lide air-flowet i 1’eren og ikke har noget imod den måde 1’eren bliver fyldt og dens coils skiftet, er der ingen grund til at haste ud og investere i en 2’er. Men hvis man har pengene, og godt kan lide princippet bag Breeze 1, er den nye Breeze 2 et sikkert køb overordnet set.

- Jones
Kastor - (Indsendt den 02/10/2018)
God for begynder men starter ikke selv - Den er fin nok for dem, som er nye til e cigaretter. Jeg personligt bliver ved de store, da jeg ikke synes de små er nok. Jeg fik prøvet noget nyt, og det er decent for begynderne. Jeg kan se, at der står "men når du vil dampe, så suger du bare og så starter den selv." Det passer skam ikke helt, med mindre jeg har fået en defekt e cigaret.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller