Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE CF 900MAH

Ikke på lager

 

Batteri i topkvalitet fra Aspire

 

Et lille og praktisk batteri som er perfekt til dig der gerne vil have noget til at have med på farten. Batteriet er fremstillet i carbon look og med nogle rigtig lækre detaljer. Batteriet aktiveres via den store og tydelige knap i toppen af batteriet. Aspire har fremstillet deres batterier med en række tekniske sikkerheds elementer hvilket gør dette batteri meget pålideligt og sikkert. En unik ting er at centerstiften (forbindelsen fra batteri til tank) er fjederpåvirket således at du altid har en god forbindelse til tanken.

189 kr.
189

Detaljer

Anbefalet Clearomizer til dette batteri

Aspire K1 Tank. Aspire har selv fremstillet denne clearmizer, som passer perfekt til dette batteri. Clearomzeren har en BVC Coil, som giver god smag og holder godt. Den er udført i pyrex glas og rustfrit stål, og passer stilmæssigt også godt til batteriet.

KangerTech EVOD 2. Super clearomizer der yder fin damp og har en god brænder / coil, som holder godt. Tanken fås i mange forskellige farver, hvis du vil pifte looket på din e-cigaret lidt op.

Andre batterier der yder lidt mere

Aspire CF VV. Dette batteri fås i 3 forskellige størrelser, og giver dig mulighed for at justere batteriets output ved at skrue op og ned på bunden af batteriet. De kan justeres fra 3,3 til 4,8 volt og vil derved give dig endnu mere damp hvis du skruer helt op. Du kan også få længere batterilevetid, da de fås i både 900 1300 og 1600 mAh.

Vision Spinner 2. Superflot batteri der fås i 8 forskellige farver. Batteriet har en kapacitet på 1650 mAh og kan ligeledes justeres fra 3,3 til 4,8 volt.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller