Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE K2 QUICK START KIT

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Meget e-cigaret for pengene

Aspire K2 Quick Start Kit er det mindste kit i Aspires nye K-serie. Selv om prisen er helt i bund, får du bl.a. den flotte carbon-finish, som Aspire er blevet kendt for, samt en fuldt funktionsdygtig og nøje afstemt e-cigaret, der er lige til at gå til.

Et Aspire K2 Quick Start Kit indeholder følgende:

 • Aspire K2 batteri (800 mAh)
 • K2 Tank (1,8 ml)
 • 2 x coils (1,6 ohm, kanthal)
 • Micro USB ladekabel
 • Flot gaveæske

Aspire K2 anvender Aspire BVC coils

299 kr.
299

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Aspire K2 Quick Start Kit (Valgfrit)

 • ASPIRE BVC COIL
  ASPIRE BVC COIL
  25 kr.
  25

Detaljer

Flot carbon-finish i sort eller pink

Til glæde for de fleste har Aspire valgt den kendte og lækre kulfiberoverflade til K2 Quick Kit’et. Den kommer selvfølgelig i den klassiske sorte kulfiber med sorte detaljer, men er også tilgængelig i en vovet pink version med tank og detaljer i sølv. Som helhed er designet i bedste eGo-stil; en stilren cylinder med diskret fire-knap. En lækker detalje er også drip tip’en i Delrin-materiale, der ikke bliver så varmt under brugen.

Aspire K2 er den mindste i serien

Prisen er helt i bund med Aspire K2, og det influerer selvfølgelig også på kapacitet og muligheder. Alt er dog afstemt nøje, så batteri-kapacitet på 800 mAh harmonerer fint med coilresistansen på 1,6 ohm. Også tankkapaciteten er på 1,8 ml er meget passende i forhold til ydelsen. Alt i alt en rigtig fin og elegant sag, der med en diameter på blot 15 mm ligger godt i selv en mindre hånd. Den samlede længde inklusive drip tip er 137 mm.

For nogen vil kapaciteten på Aspire K2 være i underkanten, og i så fald kan storebroren K3 være et alternativ, da den har lidt større kapacitet hele vejen rundt, og dermed længere driftstid. Hverken K2 eller K3 tilbyder dog Sub-ohm, så hvis det er et kriterium, er topmodellen K4 vejen frem. Den er seriens største model på alle parametre, og leverer fyldig Sub-ohm damp.

K2 leveres med præinstalleret coil

Aspire K2 har givet kit’et tilnavnet ”Quick”, og det er da også klar til brug, når det leveres. Der medfølger to coils, hvoraf den ene allerede er installeret. Coils’ene til K2 er viklede med kanthal-tråd, og udstyret med væge af økologisk bomuld, der erfaringsmæssigt giver den bedste smagsoplevelse.

Der er dog ikke garanti for et fuldt opladet batteri ved leveringen, men den del kan også hurtigt løses. Det medfølgende ladekabel monteres i micro USB-porten i bunden af K2, og tilsluttes en USB-port, enten i en væg-adapter eller en computer.

Perfekt til en hurtig start

Så hvis du har brug for at komme nemmest muligt i gang med at dampe, så skal du vælge dette Aspire K2 Quick Start Kit. Alt hvad du skal gøre er at sørge for at det er ladet op og at der er fyldt e-juice i tanken. Så er det klar til brug.

Tekniske specifikationer

 • Batteri-kapacitet: 800 mAh
 • Tank-kapacitet: 1,8 ml
 • Coil-resistans: 1,6 ohm (3,0-4,2 V)
 • Gevindtype: Standard 510
 • Dimensioner (Diameter x længde): 15 mm x 137 mm (inklusive drip tip)
 • Drip tip: Delrin, Ø8,5 mm
 • Finish: Sort kulfiber med sort tank eller pink kulfiber med sølvfarvet tank

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE K2 QUICK START KIT

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller