Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

ASPIRE K3 BVC TANK

På lager

Aspire-tank med ultimativt materialevalg

Aspire har bestemt ikke sparet på materialerne, selv om prisen er i bund. Med K3 BVC får du en lækker tank i rustfrit stål, kombineret med Pyrex-glas og drip tip i Delrin. Der er naturligvis også væge af økologisk bomulds-vat i den medfølgende coil.

Et sæt med en Aspire K3 BVC tank indeholder følgende:

Aspire K3 BVC Tanken anvender Aspire Nautilus coils

89 kr.
89

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Aspire K3 Bvc Tank (Valgfrit)

Detaljer

Kendt fra Aspire K3-kit’et

Aspire K3-kit’et er blevet temmelig populært, og derfor tilbyder Aspire nu muligheden for at købe tanken separat, hvis man allerede i forvejen har et passende batteri. K3 BVC-tanken passer til de fleste batterier med en diameter på 18 mm. Hvis dit batteri kun er 15 mm, kan du i stedet overveje den lidt mindre K2-tank, der i øvrigt har næsten de samme specifikationer.

Selv om prisen er rigtig fin, får du alligevel de bedste materialer hele vejen igennem, akkurat som på de helt dyre tanke. Eksempelvis er drip tip’en i det varmeisolerende Delrin-materiale, der både ser flot ud, og samtidig er isolerende, så mundstykket hverken føles varmt eller koldt, når du damper på e-cigaretten.

Selve chassiet er naturligvis i rustfrit stål, og du vælger frit mellem finish i sølv eller sort. Tanken er i ægte Pyrex-glas, som klarer ekstreme temperaturer og andre påvirkninger. Det er samme type glas, som også anvendes til kolber og rør i professionelle laboratorier.

Nem coil-udskiftning og juice-påfyldning med Aspire K3 BVC

Coilen er monteret i tankens base. Ved udskiftning vendes tanken på hovedet, hvorefter basen kan skrues af og coilen udskiftes. Ved påfyldning af e-juice, anvendes samme fremgangsmåde: Vend tanken på hovedet, og skru basen af. Undgå at fylde mere end 2 ml e-juice på. Efter endt påfyldning eller coil-udskiftningen, skrues basen på plads, og tanken monteres igen på batteriet.

Husk e-juice til din nye Aspire K3 BVC-tank

Smag og behag er forskellig, så der er selvsagt ikke inkluderet e-juice i pakken. De fleste vælger at tage lidt ekstra e-juice med, for portoen er jo allerede betalt, når du får tilsendt din K3 BVC-tank. Måske har du en favorit-smag, men det er en god ide at skifte lidt, så du ikke pludselig får ”overbrugt” favoritten.

Du finder et af Danmarks største udvalg af e-juice hos os, og vi har gjort det overskueligt med opdeling af de mange juicer i både smagstyper og mærker. Udforsk de mange muligheder – vi udvider løbende sortimentet.

Tekniske specifikationer

  • Tank-kapacitet: 2 ml
  • Coil-resistans: 1,8 ohm
  • Spændingsområde: 4,2-5 V
  • Coil-materialer: økologisk bomulds-vat og kanthaltråd
  • Tank-materialer: Pyrex-glas og rustfrit stål
  • Drip tip: Delrin
  • Gevind: standard 510-gevind
  • Dimensioner (diameter x længde): 18 mm x 55 mm
  • Vægt: 36 g

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE K3 BVC TANK

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Thomas - (Indsendt den 11/04/2018)
Aspire k3 tank - Fantastisk tank
Henrik - (Indsendt den 16/01/2018)
god kvalitet - rigtig god tank virker utrolig godt med en 0,7 ohm coil

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller