Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE K3 QUICK START KIT

Ikke på lager

Til dig der vil i gang med at dampe

K3 Quick Start Kit er det mellemste kit i Aspires K-serie. Det giver en god damp-kapacitet, uden at prisen ryger op i det røde felt. Med K3 får du samtidig en fint afstemt e-cigaret i det kendte flotte kulfiberlook, der er så kendetegnende for Aspire.

Et Aspire K3 Quick Start Kit indeholder følgende:

 • Aspire K3 batteri (1200 mAh)
 • K3 Tank (2,0 ml)
 • 2 x coils (1,8 ohm, kanthal)
 • Micro USB ladekabel
 • Flot gaveæske

Aspire K3 anvender Aspire Nautilus coils

339 kr.
339

Tilføj tilbehør til Aspire K3 Quick Start Kit (Valgfrit)

Detaljer

Flot design med valgmuligheder

Aspire har valgt at udstyre K-serien med den kendte kulfiber-finish, og det gælder selvfølgelig også for K3. Den klassiske sorte version er naturligvis selvskrevet, garneret med sort tank og drip tip. Er du mere til friske farver, er K3 dog også tilgængelig i en fræk pink udgave med tank og drip tip i sølv.

I begge tilfælde er drip tip’en fremstillet i lækkert Delrin-materiale, som ikke bliver så varmt under brugen. Overordnet er designet i klassisk eGo-udformning med slank cylinderkrop og diskret fireknap.

Aspire K3 giver lidt mere af det hele

Sammenligner du med lillebroren K2, er der lidt mere af det hele i Aspire K3 Quick Start Kit. Tankkapaciteten er øget til 2 ml, og batteriet har med sine 1200 mAh fået 50 % mere kapacitet. Samtidig er coilresistansen øget en anelse til 1,8 ohm. Alt i alt får du altså lidt længere driftstid med K3. Designet er blevet en smule mere kompakt: Diameteren er øget til 18 mm, men til gengæld er længden reduceret til 133 mm (inkl. drip tip)!

Er du mest til det slanke elegante design og ikke den store damper, kan du sagtens overveje K2 som et lidt billigere alternativ. De fleste gennemsnitsdampere vil dog nok foretrække den ekstra kapacitet, som er indbygget i K3. Mængden og tætheden af dampen er dog moderat i både K2 og K3, så hvis du er til store dampskyer og dermed mest til Sub-ohm, bør du i stedet overveje topmodellen K4.

Få en kvik start med K3

Aspire har valgt ”Quick” som tilnavn til K-serien, og e-cigaretterne er da også lige til at gå til. Den ene af de to medfølgende coils er allerede monteret, og alt medfølger i den flotte gaveæske. Alt du skal gøre er at påfylde e-juice og oplade batteriet.

Der medfølger selvfølgelig et opladerkabel, som monteres i den micro USB-port, der befinder sig i bunden af Aspire K3. Tilslut kablet til en USB-port (adapter, computer eller andet apparat med USB-udgang), og opladningen går i gang.

Aspire K3 leveres med udmærkede coils

Der er heller ikke sparet på noget, når det kommer til de medleverede coils på 1,8 ohm. Selve spolen er viklet i kanthal-tråd, og der er anvendt vat af økologisk bomuld til vægemateriale. Det har flere fordele: For det første kan du være sikker på, at dampen ikke indeholder pesticidrester eller andre skadelige stoffer fra vægen. For det andet er der bred enighed om, at økologisk vat giver en generelt bedre smag end syntetiske vægematerialer.

Kom nemt i gang med damp

Så med Aspire K3 Quick Start Kit får du en e-cigaret med rigelig kapacitet på både batteri og tank, flot design og den kendte Aspire-kvalitet til en rigtig god pris.

Så uanset om du vil i gang med at dampe eller kunne tænke dig et nemt og lige til ekstra kit til din samling, så er Aspire K3 det oplagte valg.

Tekniske specifikationer

 • Batteri-kapacitet: 1200 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 1,8 ohm (4,2-5 V)
 • Gevindtype: Standard 510
 • Dimensioner (diameter x længde): 18 mm x 133 mm (inklusive drip tip)
 • Drip tip: Delrin, Ø8,5 mm
 • Finish: Sort kulfiber med sort tank eller pink kulfiber med sølvfarvet tank

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller