Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE K4 QUICK START KIT

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

 

Elegant Subohm startsæt

K4 Quick Start Kit’et fra Aspire er topmodellen i K-serien. Herer får du virkelig fyldig Subohm damp og mere af det hele, elegant indpakket i Aspires klassiske kulfiber-look. Samtidig får du den stilrene 2ml Cleito-tank med i købet. Det perfekte startsted for feinschmeckeren.

Et Aspire K4 Quick Start Kit indeholder følgende:

 • Aspire K4 batteri (2000 mAh)
 • Cleito Tank (2ml)
 • 2 x Cleito coils (0,27 ohm, Clapton kanthal)
 • Micro USB ladekabel
 • Flot gaveæske

Aspire K4 anvender Cleito coils som du finder her

399 kr
399

Tilføj tilbehør til Aspire K4 Quick Start Kit (Valgfrit)

Detaljer

Lækkert design med Aspire K4

Vælger du topmodellen K4 i Aspires Quick Start-serie, er du nødt til at leve med det lækre design, som automatisk følger med. Det indbefatter for det første den lækre Cleito-tank med Delrin-drip tip, men du kommer heller ikke uden om Aspires legendariske kulfiber-finish.

Oven i købet kan du vælge mellem to finish-varianter. Klassikeren er selvfølgelig den kul-sorte, men Aspire K4 fås også i en frisk pink version, krydret med detaljer i sølv. Med en diameter på 22mm flugter batteriet perfekt med Cleito-tanken, så resultatet er en flot potent cylinderform.

Fuld damp på K4 Quick Start Kit

I modsætning til de to mindre modeller i K-serien, er K4 en fuldblods Subohm e-cigaret med masser af power. Batteriet har en kapacitet på hele 2000 mAh! Så der er virkelig kræfter til at drive de medfølgende Cleito clapton-coils på 0,27 ohm ved en effekt på 40-55 Watt. Selvfølgelig fylder Aspire K4 lidt mere end de andre, men med dimensioner på diameter på 22 mm og en længde på 136 mm (inklusive drip tip) er det stadigvæk en elegant og kompakt sag.

Du får den lækre Aspire Cleito-tank med i købet!

Specielt for Aspire K4 gælder det, at du får den anmelderoste Aspire Cleito-tank med, når du køber kit’et. Tanken har en kapacitet på hele 2ml, og er udført i fineste stil med rustfrit stål og Pyrex-glas.

Tanken er blandt andet kendt for et nyt revolutionerende ”skorstensprincip”, hvor de specialdesignede coils er gennemgående, og dermed skaber en optimal luftstrøm uden forhindringer.

De nye coils er kanthaltråd med Clapton-vindinger, der giver en større gløde-overflade til væskefordampning. Der er selvfølgelig også anvendt økologisk bomuldsvat for optimal smagsoplevelse.

Aspire gøre det nemt at komme i gang med K4

Både K4 og de andre modeller fra K-serien har fået tilnavnet ”Quick”, og de er da også klar til brug med det samme. Der er allerede monteret coil i tanken (en ekstra reservecoil medfølger), så du mangler kun lige at fylde e-juice på tanken og lade batteriet op.

Batteriet oplades via en micro USB-port i bunden, hvor det medfølgende ladekabel blot tilsluttes. I den modsatte ende tilsluttes kablet en USB-port, f.eks. i en net-adapter eller en USB-port i din computer eller andet elektrisk udstyr med indbygget USB-port.

Så vil du i gang med damp og har set dig varm på Subohm, så er det dette kit her, du skal vælge!

Tekniske specifikationer

 • Batteri-kapacitet: 2000 mAh
 • Tank-kapacitet: 2ml
 • Coil-resistans: 0,27 ohm (40-55 Watt)
 • Gevindtype: Standard 510
 • Dimensioner (diameter x længde): 22 mm x 136 mm (inklusive drip tip)
 • Drip tip: Delrin, Ø8,5 mm
 • Finish: Sort kulfiber med sort tank eller pink kulfiber med sølvfarvet tank

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE K4 QUICK START KIT

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
rune - (Indsendt den 16/11/2016)
Rigtig meget damp og power - Super super kraftig e ping med rigtig meget power og massere af damp

Kan anbefales til dem der ønsker max damp

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt