Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

ASPIRE NAUTILUS 2

På lager

SPÆNDENDE NY ASPIRE NAUTILUS 2 TANK

Nautilus 2 er dybest set en opgradering af den originale Nautilus og Nautilus Mini, og der er masser af forbedringer. Du får blandt andet endnu bedre smagsoplevelser med den afkortede skorsten, og designet sætter en helt ny trend: Afrundede svungne og elegante former, samt en lækker finish i mat anodiseret aluminium.

ASPIRE NAUTILUS 2 PAKKEN INDEHOLDER

 • Topstykke med monteret drip tip
 • Chassis i aluminium
 • Tank i Pyrex-glas (2 ml)
 • Coil 1: 0,7 ohm af nyeste BVC-type (præinstalleret)
 • Coil 2: 1,8 ohm af nyeste BVC-type
 • Ekstra glascylinder i Pyrex-glas
 • Ekstra drip tip
 • 8 stk. O-ringe
 • Brugermanual

NAUTILUS 2 COILS - Bestil ekstra coils til din nautilus 2 tank her.

239 kr.
239

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Aspire Nautilus 2 (Valgfrit)

Detaljer

OPGRADERINGEN GIVER DIG DET BEDSTE FRA BÅDE FØR OG NU

Med en Nautilus-tank er du altid sikkert i mål, og Nautilus 2 trækker på alle dyderne fra de tidligere modeller. Du får eksempelvis rene kvalitetsmaterialer og solid mekanisk konstruktion.

Tanken er selvfølgelig baseret på det ekstra solide Pyrex-glas, som kendes fra blandt andet professionelle laboratorier, hvor kolber og reagensglas skal kunne klare ekstreme udfordringer uden at sprænges.

Selve chassiet kan som tidligere fås i rustfrit stål, men Nautilus 2 giver dig desuden muligheden for at skifte over til en lettere aluminiumskonstruktion. Overfladen er anodiseret med et lækkert mat look, og du kan frit vælge mellem sort, grå og rød.

Det nye design har også en kortere skorsten end tidligere modeller. Luften skal dermed rejse knap så langt, og det giver en mere intens smag. En særlig vigtig feature, hvis du hører til den voksende gruppe af dampere, der har fokus på e-juice i høj kvalitet. Det mest bemærkelsesværdige er dog nok de nye runde kurver, som med garanti kommer til at blive trendsættende i branchen den kommende tid.

STOR FLEKSIBILITET MED HENSYN TIL VALG AF COILS

Når du køber en pakke med Aspire Nautilus 2, får du to coils med. Der er allerede præmonteret en 0,7 ohm coil af nyeste BVC-type, så du er klar til at dampe Sub-ohm. Foretrækker du en lidt blidere damp, kan du let skifte til den medfølgende 1,8 ohms coil, som ligeledes er af den nyeste BVC-type. Nautilus 2 er dog kompatibel med alle coils til Nautilus-serierne. Så der er flere andre muligheder, hvis du har særlige præferencer.

Selve tanken rummer 2 ml, og udmærker sig ved bekvem topfyldning. Hele toppen kan skrues af i et snuptag, og så er der nem adgang til påfyldning af e-juice i Pyrex-tanken. Selve Air Flow Controll’en er indbygget i tankens base. Her kan du frit vælge mellem forskellige hulstørrelser, og dermed regulere, om suget skal være stramt eller mere åbent.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 0,7 ohm og 1,8 ohm
 • Tank-materialer: Rustfrit stål eller aluminium samt Pyrex-glas
 • Gevind: Standard 510
 • Farvevarianter: Rustfrit stål eller anodiseret aluminium i sort, grå eller rød

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE NAUTILUS 2

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Ninett - (Indsendt den 05/02/2020)
En rigtig god Tank - Jeg har et godt stykke tid, været meget glad for denne Tank. Med den rigtige coil, giver den en meget fin smagsoplevelse og jeg er specielt glad for den korte skorsten, som for mig har en perfekt form. Inden længe er jeg nødt til at skifte Mod, og jeg håber meget på, at denne Tank kan passe til det.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller