Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE NAUTILUS X

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Superkompakt nyt medlem i Nautilus-familien

Den legendariske Nautilus tank-serie fra Aspire har nu fået en ny lillebror, som er virkelig lille og kompakt. Pladsen er udnyttet optimalt, og det giver en flot kapacitet på 2 ml. Materialer og udførelse er som sædvanlig helt i top og så byder lillebror på spændende nyheder i form at den nye coiltype U-tech.

Et sæt med en Aspire Nautilus tank indeholder følgende:

 • Nautilus X tank i Pyrex og stål (2 ml)
 • 2 Coils: Nautilus X Kanthal, 1,5 ohm (1 stk præinstalleret)
 • 1 ekstra Pyrex glas
 • Drip tip i Delrin

Køb ekstra coils til Nautilus X her

279 kr.
279

Tilføj tilbehør til Aspire Nautilus X (Valgfrit)

Detaljer

Lækkert design i superkompakt udførelse med Nautilus X

Aspire har som sædvanligt ikke sparet på noget. Absolut bedste materialevalg til alle dele af tanken: Solidt hus i rustfrit stål, syrefast glascylinder i kraftigt Pyrex-glas (samt medfølgende reserve) og behagelig drip tip i Delrin. Den lille tank fås med både sølv-, sort- og guldfinish.

Tanken er noget af det mest kompakte, vi har set til dato. En standarddiameter på 22 mm er ikke overraskende, men den samlede højde på tanken er bare 45 mm – og det endda inklusive drip tip OG gevind. Selve tanken er altså ikke mere end godt 20 mm!

Topfyldt og læk-sikker efter de nye EU-regler

Til trods for de ekstremt kompakte dimensioner er tanken alligevel læk- og børnesikker i henhold til de nye TPD-regler (Tobacco Product Directive). Denne feature fylder ekstra på de fleste andre tanke, så det er ren magi, at Aspire har fået plads til den her.

Der fyldes e-juice på fra toppen, så du behøver hverken vende tanken på hovedet eller afmontere batteri eller mod. Skru toppen af, og hæld juicen direkte i. Operationen kan overstås på få sekunder, og det vil formentlig imponere dine med-dampere, hvis de ikke har set det gjort før.

Aspire har nytænkt AFC’en og coil-opbygningen

I Nautilus X er der kun Air Flow Control i toppen. Det kan lade sig gøre, fordi tanken benytter sig af den nye U-teknik, hvor luften suges ind for oven, trækkes ned i bunden af den specielle U-coil og derefter op igen ad en anden kanal. Den nye teknik giver flere fordele: For det første slipper du for AFC-kontrol nederst på tanken. Her opstår der nemlig ofte lækage af e-juice efter nogen tid. De specielle U-coils trækker også luften forbi kanthalspole og væge hele to gange, og dermed kan dampen blive endnu mere aromafyldt og fortættet.

E-juice og ekstra coils medfølger ikke

I pakken får du to originale Aspire-coils på 1,5 ohm af den nye U-type. Her får du mulighed for at afprøve dem begge og finde din favorit. Men selv om begge coils er af solid Aspire-kvalitet, er der trods alt tale om en sliddel, som gradvist forringes under brug. På et tidspunkt skal de udskiftes. Alt for mange damper løs med udslidte coils, og det er lidt en skam, hvis udstyret i øvrigt er i top-klasse. En nedslidt coil giver nemlig væsentlig ringere smag og ydelse.

Du kan selvfølgelig købe ekstra coils til Nautilus X hos os, og det kan være en god ide at købe dem med, sammen med tanken. Portoen er jo betalt, og det er lidt ærgerligt at skulle betale dobbeltporto senere, fordi du pludselig mangler en ny coil, som jo ikke koster meget mere end portoen i sig selv.

Samme overvejelser gælder naturligvis for e-juicen. Tjek juice-skabet og overvej, om du snart kommer til at mangle, eller om det er tid til at prøve nye smage. Vi har Danmarks største udvalg af e-juice, overskueligt opdelt på både mærker og smagsgrupper.

Tekniske specifikationer

 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 1,5 ohm
 • Anbefalet effektområde: 12-20 Watt
 • Coil-materiale: Kanthaltråd
 • Coil-type: U-tech
 • Tank-materialer: Pyrex-glas, rustfrit stål og Delrin
 • Drip tip: Delrin
 • Gevind: standard 510-gevind
 • Dimensioner (diameter x længde): 22 mm x 45 mm (inklusive drip tip og gevind!)
 • Farvevarianter: Sølv, sort og guld

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE NAUTILUS X

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller