Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

ASPIRE PEGASUS TC

Ikke på lager

Aspire's nyeste og bedste mod - 70W output

Aspire relancerer hermed Pegasus boks-mod’et i en særlig udgave med temperaturstyring. Der er fortsat tale om en designmæssig perle, der kan være med blandt de bedste, både mht. ydelse og funktioner og med temperaturkontrol får du nu endnu større muligheder for at designe din damp-oplevelse. 

En pakke med Aspire Pegasus TC indeholder følgende

  • Pegasus TC boks mod (uden 18650 batteri)
  • Ladekabel USB/Micro USB
  • Manual

Husk at købe et 18650 batteri til din Pegasus. 
Se vores udvalg her. 

 

Anbefalede tanke

Subtank Mini. KangerTechs perle, der passer perfekt i størrelsen. 0,5 og 1,2 Ohm coil medfølger, og du kan tilkøbe Nikkel coils på 0,15 ohm hvis du vil køre med temperaturstyring.

Aspire Triton. Aspires top clearomizer, hvor du får en 0,4 og en 1,8 ohm coil med, og har mulighed for at tilkøbe nikkelcoils til temperaturstyring for den bedste oplevelse.

499 kr.
499

Detaljer

Aspire kan med Pegasus TC mod’et tilfredsstiller selv den mest kræsne bruger med sit eksklusive design. Du kan vælge mellem overfladefinish i børstet skifer, børstet messing eller børstet krom. Der er tale om en potent dampmaskine, der klarer sub-ohm helt ned til 0,2 ohm.

Variabelt output med Pegasus TC

Hvis du har det som de fleste andre dampere, sætter du pris på justeringsmuligheder, så dampen kan tilpasses dine præcise præferencer. Men Pegasus TC har du nu adgang til både Variabel Watt og temperaturstyring.

Effekten varieres let med en rulleknap øverst på mod’et. Det er muligt at variere trinløst fra 1 W og op til 70 W. Ønsker du større og hurtigere variation, drejer du blot knappen hurtigt, hvorved effekten springer 10 W ad gangen. Den aktuelle effekt aflæses i displayet med fuld nøjagtighed.

Pegasus TC er dog samtidig så intelligent, at den selv kan detektere, hvis du har monteret en coil, der tillader temperaturstyring. Er det tilfældet, kan der skiftes over på TC-mode, og du kan nu i stedet regulere temperaturen med rulleknappen. Den aktuelle temperatur vises i displayet med en grads nøjagtighed.

Nem opladning og/eller batteriskifte

Pegasus TC er forsynet med en micro USB port på siden, hvor ladekabelet kan tilsluttes direkte. Der er integreret Pass Through teknologi, så du kan lade op, samtidig med at du damper videre. Alternativt kan du med et snuptag åbne for batteriboksen, og skifte batteriet ud med et friskt eksemplar – lettere bliver det ikke.

Husk at tilkøbe et eller flere løse batterier

Som de fleste andre bedre mods, benytter Pegasus TC et løst batteri af typen 18650. Det er smart, fordi du til enhver tid kan udskifte udtjente batterier eller opgradere til større kapacitet, uden samtidig at skulle udskifte selve boksen.

Sørg for at købe et batteri med god kapacitet, så du kan dampe lang tid på en opladning. Det er også vigtigt, at batteriet har en god drainkapacitet, hvis du vil have det fulde udbytte af udstyret. Gå efter 20A eller mere.

Avanceret elektronik og præcis overvågning

Aspires Pegasus TC tilbyder præcis overvågning af de vigtige parametre i en grad, som sjældent er set. Volt og resistans vises f.eks. i displayet med en hundrededels nøjagtighed! Der er masser af smarte features, og selvfølgelig er sikkerheden også helt i top. Der er f.eks. kortslutningssikring, 12 sekunders cut off, alarm for fejl i coil, alarm for overophedning, alarm for low battery osv.

Køb en god tank, der er værdig til at sidde på dette mod

Med et så lækkert mod, er det næsten en skam at spare på tanken. Gå efter en god stor tank med kapacitet på mindst 2,5-3 ml, og gerne mere. En voksen tank passer bedst i dimensionerne til dette solide mod, og så slipper du samtidig også for at skulle fylde e-juice på i tide og utide.

Vælg også helst en tank og en coil, der understøtter temperaturkontrol, så du får mest muligt ud af dit udstyr. Med temperaturkontrol har du den ultimative mulighed for at ramme din ønskede smag og konsistens af dampen, og derudover er der penge at spare. F.eks. sparer du markant på juiceforbruget, ligesom batterilevetiden vil blive væsentligt forlænget. Endelig vil du også opleve, at dine coils holder længere.

Kort sagt: Dette mod er en virkelig god investering!

Tekniske specifikationer:

  • Max output: 70 W
  • Resistans-område: 0,2-5 ohm
  • Batteritype: 18650 (ikke inkluderet)
  • Mål: 91 x 45 x 15 mm (H x B x D)
  • Gevind: Floating 510
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Ladestik: Micro USB

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE PEGASUS TC

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
johnny frank - (Indsendt den 07/11/2015)
bedste mods til dato - Nu har jeg prøvet flere forskellige e-cig. og jeg må sige efter jeg har prøvet denne mods, kan jeg varmt anbefale at prøve denne mods.
Man får mere damp og smag end jeg nogensinde troede, den holder hvad den lover (og mere til).

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller