Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE TRITON HOLLOWED SLEEVE

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Beskyt din Aspire Triton tank

Med disse flotte og lækre sleeves, kan du skabe din helt egen udgave af den avancerede og sub-ohm-optimerede Triton Tank fra Aspire.

149 kr.
149
Sølv

* Påkrævede felter

Detaljer

Flot design og god beskyttelse

Hver af de klassisk udskårne mønstre er et helt lille kunstværk i sig selv, der stilmæssigt henter inspiration fra klassiske papirsilhuetter og tatoveringer. Sleevet giver ikke bare din Aspire Triton, men hele din e-cigaret sit helt eget personlige udtryk.

På trods af det monterede sleeve er det stadig let at se juice-beholdningen gennem mønsteret, og sleeve’en giver god ekstra beskyttelse for glasset. Triton-tanken giver desuden også mulighed for udskiftning af drip tip’en, hvis du vil eksperimentere med yderligere udtryksmuligheder.

Aspire - en topleverandør af e-cigaret produkter

Aspire er vores største leverandør, og det er ikke for sjov. De har længe været forbrugerens foretrukne mærke, da de udbyder et bredt udvalg i høj høj kvalitet. Aspire spænder fra e-cigaret start kit, der er lige til at tage i brug, til mere avancerede modeller, hvor du selv kan indstille batteri / mod præcis som du ønsker. Med det nye mod - Aspire Pegasus rammer de virkelig plet med superflot design i børstet metal, samt supernemme indstillingsmuligheder med temperaturstyring, og helt op til 70 Watt.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE TRITON HOLLOWED SLEEVE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller