Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE VV 650/900/1300/1600MAH

Ikke på lager

Justerbart batteri 3,2 - 4,8 volt

Aspire har med CF VV serien lanceret et batteri i topkvalitet, der bare leverer. Batteriet fås i 4 størrelser, nemlig 650, 900, 1300 og 1600 mAh. Alle 4 størrelser yder samme output, det har kun noget med batterikapaciteten at gøre.

 

ER PRODUKTET UDSOLGT?

Vision Spinner 2 Vi anbefaler dette batteri, der har lang holdbarhed og præcis samme justeringsmuligheder som Aspire batteriet.

 

Har du husker en oplader til din e-cigaret?

USB-Oplader

219 kr.
219

Tilføj tilbehør til Aspire Vv 650/900/1300/1600mah (Valgfrit)

Detaljer

Aspire VV batterier i topkvalitet

Vi kan nu introducere Aspire´s VV batteriserie i sortimentet og vi håber i bliver ligeså begejstret som vi er.

Batterierne fra Aspire er en fryd for øjet med deres lækre og stilrene design og samtidigt får du et meget driftsikkert batteri med en lang levetid. Batteriet hedder VV og det står for "Variable Voltage". Det er det mange kender som twist funktion hvor du har mulighed for at justere hvor meget strøm batteriet skal tilføre clearomizeren. På den måde har du som damper mere kontrol over smagen af din damp samt følelsen. Knappen i bunden er sat op med en klik funktion for let at indstille den ønskede strømstyrke, selv uden at kigge på batteriet. Top og bund af batteriet er udført i stål og selve batterirøret er lavet af carbon hvilket giver en utroligt lækkert look.

Teknisk information om batteriet

Du har måske før oplevet at forbindelsen mellem batteri og clearomizer kan svigte. Årsagen til dette er at selve den del af batteriet som skaber forbindelse til clearomizeren kan trykkes ned i batteriet i tilfælde af at clearomizeren har været skruet for hårdt fast. Dette problem er nu løst! Aspire har konstrueret en unik forbindelse som takket være en fjeder altid vil skubbe forbindelsesdelen op på plads igen. Denne funktion er vi særligt glade for.

  • Variabel volt funktion
  • Fjederpåvirket forbindelse til batteri
  • Carbin design
  • Høj driftsikkerhed

Vi kan altså derfor varmt anbefale dette batteri som både fåes i 900 mAh, 1300 mAh samt 1600 mAh.

Aspire er absolut en af de førende indenfor fremstilling af e-cigaretter og tilbehør hertil. Batterierne fra Aspire er ikke alene flotte at kigge på, behagelige at have liggende i hånden, men også yderst driftsikre. Disse batterier er altså for den mere kvalitetsbevidste damper.

Hvilken Clearomizer passer til Aspire VV Batteriet

Clearomizer med eGo gevind. I princippet kan du bruge alle clearomizers i denne kategori, og tanke som Aspire K1 og Kanger EVOD 2 vil være sikre valg med god damp. Vi har udvalgt et par lidt kraftigere tanke, da disse vil kunne give dig endnu mere damp og bedre smag og holdbarhed:

KangerTech Protank 2. Lidt større tank med plads til 2,5 ml e-juice. Tilkøber du de nye SOCC coils til denne tank vil du få en helt ny dampoplevelse.

Aspire Nautilus Mini Tank. Det bedste valg af tank til dette batteri. Store kraftige coils der tåler hæftig dampning. Smukt design og kvalitet, med air-flow kontrol, og udskifteligt glas hvis du skulle være uheldig at tabe den.

 

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE VV 650/900/1300/1600MAH

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Dorte H. Mortensen - (Indsendt den 26/09/2016)
Super godt batteri. - Flot og elegant batteri, rart at holde om, bliver ikke slidt udenpå ligesom f.eks. spinner batteriet, så det er hele tiden pænt. Jeg er meget glad for dette batteri og det holder længe inden det skal oplades.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller