Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Base Fuel 30PG / 70VG

På lager

30/70 Base - 100 ML eller 500 ML

Med Base Fuel 30 % PG / 70 % VG kan du vælge mellem 100 ml og 500 ml base-væske eller såkaldt ”filler”, som skal bruges for at kunne fremstille din helt egne blandinger af e-juice. Base-væsken er blandet med 30 % propylenglykol (kaldet PG) og 70 % vegetabilsk glycerin (forkortet VG). Bemærk venligst, at vi selvfølgelig ikke har tilsat smag. På den måde kan du selv tilsætte de ønskede aromaer.

Infor vedrørende PG/VG

Vores Base Fuel består (som alle andre e-juicer) først og fremmest af propylenglykol (PG) og vegetabilsk glycerin (VG). Der er ingen grund til at blive forskrækket over de lidt kemisk-klingende navne, for det er helt almindelige stoffer, som i forvejen bruges mange steder i husholdning, fødevarer og medicin.

De 30 % PG er den del af e-juicen, der primært styrer smagen og oplevelsen af den. Naturligvis er det den tilsatte aroma, der bidrager med selve smagen, men uden PG opleves den ikke rigtig af dine smagsløg. Indholdet af PG er også med til at give dampen en smule skarphed og halskrads.

Smagen er selvfølgelig vigtig, men de fleste af os sætter også pris på en god fyldig damp. Hører du til dem, der helst skal have masser af damp, er denne blanding for dig. Vi har tilsat hele 70 % tyktflydende VG, som vil kunne tune enhver e-cigaret til ekstra meget damp. VG bidrager desuden til smagen med en smule sødme, og er også med til at gøre dampen ”blødere”.

Hvis du ikke kan få aromaen til at smage nok igennem i denne blanding, kan du i stedet vælge vores PG/VG 70/30-blanding, hvor der skrues op for smagen (og lidt ned for dampen). Vi har også både PG og VG i 100 % koncentrationer, så du evt. selv kan blande efter behov.

Husk at tilsætte aroma

Hele pointen med at blande sin egen e-juice er, at der er mulighed for at justere på smagen efter personlige præferencer. Derfor kommer Base Fuel naturligvis uden smag. Den skal tilføjes ved brug af aromaer. Du kan tilsætte din favoritsmag, eller eksperimentere med at blande forskellige.

Hvis du er helt på bar bund, kan du som tommelfingerregel gå efter en blanding med 80 % PG/VG, 10 % nikotin og 10 % aroma. Herfra kan du så arbejde dig hen mod den blanding, der passer til lige præcist dine præferencer.

 

35 kr.
35

* Påkrævede felter

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Base Fuel 30PG / 70VG

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Hr. P - (Indsendt den 14/02/2017)
Billigt! - I forhold til dens premium kvalitet, så er denne base meget billig. Den tager mig over en måned at dampe væk, og det er lang tid i forhold til hvor lidt det koster. Kan klart anbefales
Bob - (Indsendt den 16/11/2016)
Super damp - Rigtig god base og billig er helt sikkert den bedste jeg har prøvet ...
Anne - (Indsendt den 12/09/2016)
Nem og god - Jeg bruger denne sammen med molinberry aromaerne. Den er dejlig blød i smagen pga. det høje vpg-indhold. Flasken den kommer i er blød plast, som gør det nemt at få væsken over i ens 'blande-flaske'.
Jacob - (Indsendt den 13/05/2016)
Nemt og billigt! - Jeg bruger denne base i min Aspire Atlantis, og de passer perfekt sammen! Basen har den perfekte konsistens, og parret med en lille flaske aroma får du prisvenlig damp i ugevis.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller