Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Base Fuel 70PG / 30VG

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

70/30 Base - 100 ML

Med Base Fuel 70 % PG / 30 % VG får du hele 100 ml såkaldt ”filler”, som er beregnet til fremstilling af din helt egen e-juice til din e-cigaret. Filleren er blandet med 70 % propylenglykol (PG) og 30 % vegetabilsk glycerin (VG). Bemærk, at der ikke er tilsat smag – det er her dine kreative evner skal ind.

Køb forskellige aromaer, og skab din helt egen smag. 

Lidt om indholdet af Base Fuel 70/30

De primære ingredienser er propylenglykol (PG) og vegetabilsk glycerin (VG). Disse navne kan muligvis klinge lidt ”kemiske” i nogens ører, men det er helt almindelige stoffer, som i forvejen bruges i mange fødevarer, medicin og i husholdningen helt generelt.

De 70 % PG er den del af e-juicen, der styrer smagen. Selvfølgelig er det først og fremmest den tilsatte aroma, der bidrager med smag, men uden PG når smagen ikke rigtig frem til dine smagsløg. PG er også med til at give dampen en smule ”bid” eller halskrads, som bl.a. er meget populært hos de fleste eks-rygere.

Ren PG er ikke optimalt, og derfor har vi tilsat 30 % VG. Det er en relativt tyktflydende væske, som giver dampen mere volumen og kraft. VG bidrager også med en smule sødme til den færdige ejuice, og er med til at dampen ”glider” mere blødt i halsen.

Base Fuel 70/30 er optimal for dig, der lægger vægt på den gode stærke smag. Hvis du føler, at smagen bliver for skarp, eller at der skal genereres mere damp, kan du i stedet overveje vores blanding med 70 % VG og 30 % PG. Det er også muligt at få både PG og VG som 100 % rene Base Fuel, så du selv kan lave din ønskede procent-fordeling.

Husk aromaen i din færdige blanding

Base Fuel kommer uden smag, og derfor kan du blande op med en eller flere smage/aromaer. På den måde kan du lave dit helt eget unikke produkt. Blandingsforholdene er lidt af en videnskab og mulighederne er mange. Start evt. ud med 80 % PG/VG, 10 % nikotin og 10 % aroma, og juster dig gradvist frem til dit helt personlige udtryk.

35 kr.
35
0 mg

* Påkrævede felter

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Base Fuel 70PG / 30VG

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller