Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Eleaf batteri

Er det på tide at gå udskiftet det gamle batteri, eller leder du bare efter en ny model? Her på siden har vi samlet alle vores Eleaf batterier, så kan finde det næste Eleaf batteri til dit setup eller dit behov.


Du kan klikke dig ind på hvert enkelte Eleaf batteri, hvor du kan blive klogere på egenskaber, hvad de passer sammen med og meget mere.


Gå på opdagelse her på siden og find dit nye Eleaf batteri.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Pris
 • Kapacitet
 • Ryd
  Farve
 • 2 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ELEAF 900MAH ISTICK AMNIS BATTERY

  ELEAF 900MAH ISTICK AMNIS BATTERY

  119 kr.
  119
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  TRANSPORTABLE ISTICK AMNIS


  Den nye iStick Amnis er det perfekte batteri til når du er på farten. Og alle andre steder, for den sags skyld. Amnis kommer i et kompakt og ergonomisk design med gummibelægning, der ligger rigtig godt i hånden når du skal dampe. Den kommer med et indbygget 900mAh batteri, der leverer en god og solid ydeevne samt et max output på 30W, så du er sikret godt damp. Der medfølger et micro-USB kabel til opladning af batteriet og du kan altid se dets tilstand ved hjælp af lysindikatoren på batteriets ene side, så du ved hvornår der skal lades op. 


   


   


  PAKKEN INDEHOLDER   • Eleaf iStick Amnis batteri

  • Quick Charge USB-kabel

  • Brugervejledning 


   

  Ikke på lager

  Eleaf batteri: Passer til Eleaf tanke

  Nogle batterier passer til forskellige typer af tanke, og det betyder, at du kan sammensætte din -cigaret på tværs af mærker – men det er noget, du altid skal være opmærksom på, for nogle produkter fungerer bare bedst, hvis de er sat sammen med produkter fra det samme mærke.

  Eleaf anbefaler fx, at deres Eleaf batteri bruges sammen med en Eleaf tank, og det er værd at have med i overvejelserne, før du klikker dit nye Eleaf batteri hjem.

  Sådan vælger du det rigtige Eleaf batteri:

  1. Find ud af, hvilket setup du har nu. Får styr på din tank og den model og serie, den hører til. På den måde ved du bedre, hvad du skal kigge efter, når du fx leder efter et nyt Eleaf batteri.
  2. Har du fx en Eleaf tank fra en af deres serier, er det oplagt at se nærmere på Eleaf batterier – og dem har vi samlet til dig her på siden.
  3. Kig efter Eleaf batterier fra samme serie som din tank – det kan pege dig i den rigtige retning, men hold lige øje, for nogle af deres Eleaf batterier kan nemlig godt fungere på tværs af serier, og der er jo ingen grund til at begrænse dit udvalg på forhånd.
  4. Klik dig ind på de enkelte Eleaf batterier, hvor du kan læse specifikationer og se præcis, hvad de forskellige batterier passer sammen med. På den måde er du sikker på, at du får bestilt et Eleaf batteri, der passer med dit setup.

  Køb dit Eleaf batteri online i dag og bliv dampende inden længe.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...