Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Eleaf batteri

Er det på tide at gå udskiftet det gamle batteri, eller leder du bare efter en ny model? Her på siden har vi samlet alle vores Eleaf batterier, så kan finde det næste Eleaf batteri til dit setup eller dit behov.


Du kan klikke dig ind på hvert enkelte Eleaf batteri, hvor du kan blive klogere på egenskaber, hvad de passer sammen med og meget mere.


Gå på opdagelse her på siden og find dit nye Eleaf batteri.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Ryd
  Pris
 • Kapacitet
 • Farve
 • 2 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ELEAF IJUST S 3000 BATTERI

  ELEAF IJUST S 3000 BATTERI

  169 kr.
  169
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Det største batteri i iJust serien


  Eleaf har iJust serien har nogle fantastiske batteri, og iJust S batteriet er det største af dem. Ikke bare har iJust S en kapacitet på hele 3000 mAh, det har også en diameter på 24,5 mm, det vil sige at Eleaf har givet dig muligheden for at få et rundt batteri til dine lidt bredere tanke. Husk at være opmærksom på at iJust S batteriet virker bedst med Eleaf tanke, der benytter deres EC coil. Det vil dog virke med alle andre 510 gevind tanke.


   


  Pakken indeholder  • iJust S 3000 mAh batteri


   


  OSB: Der medfølger IKKE et micro USB kabel, som den bruger til at oplade. Dette kan købes separat hvis du ikke har et. Du kan købe et herunder, eller lige checke om du har sådan et i forvejen.


  Oplader kabel

  Ikke på lager

  Eleaf batteri: Passer til Eleaf tanke

  Nogle batterier passer til forskellige typer af tanke, og det betyder, at du kan sammensætte din -cigaret på tværs af mærker – men det er noget, du altid skal være opmærksom på, for nogle produkter fungerer bare bedst, hvis de er sat sammen med produkter fra det samme mærke.

  Eleaf anbefaler fx, at deres Eleaf batteri bruges sammen med en Eleaf tank, og det er værd at have med i overvejelserne, før du klikker dit nye Eleaf batteri hjem.

  Sådan vælger du det rigtige Eleaf batteri:

  1. Find ud af, hvilket setup du har nu. Får styr på din tank og den model og serie, den hører til. På den måde ved du bedre, hvad du skal kigge efter, når du fx leder efter et nyt Eleaf batteri.
  2. Har du fx en Eleaf tank fra en af deres serier, er det oplagt at se nærmere på Eleaf batterier – og dem har vi samlet til dig her på siden.
  3. Kig efter Eleaf batterier fra samme serie som din tank – det kan pege dig i den rigtige retning, men hold lige øje, for nogle af deres Eleaf batterier kan nemlig godt fungere på tværs af serier, og der er jo ingen grund til at begrænse dit udvalg på forhånd.
  4. Klik dig ind på de enkelte Eleaf batterier, hvor du kan læse specifikationer og se præcis, hvad de forskellige batterier passer sammen med. På den måde er du sikker på, at du får bestilt et Eleaf batteri, der passer med dit setup.

  Køb dit Eleaf batteri online i dag og bliv dampende inden længe.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...