Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

BIG MOUTH STRAWBERRY SHORTCAKE

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

VIDUNDERLIG JORDBÆRKAGE

En fremragende shortcake med modne, nysamlede jordbær overalt. Regnbuen i din mund. Saftige skyer i dit hoved. Dit livs oplevelse.

Blandingsforholdet er 70VG/30PG.

Se hele udvalget fra Big Mouth Shake N Vape lige her.

 

DIN PERSONLIGE DAMPOPLEVELSE

Big Mouth Shake N Vape-pakken består af en flaske med 60 ml kapacitet, der er fyldt med 50 ml e-juice og to ekstra flasker med henholdsvis cloud boost og cooling effekt med 10 ml hver.

Foretrækker du store og kraftige skyer, kan du med fordel tilsætte hele eller dele af flasken med cloud boost for at opnå lige præcis den type sky du ønsker. Ønsker du en kølig og forfriskende dampoplevelse, så kan du ligeledes, alt efter hvor kølig en oplevelse du ønsker, tilføje op til 30% af cooling effekten. De to medfølgende boostere kan sagtens kombineres og udelukker altså ikke hinanden.

Der medfølger ligeledes en 30ml blandeflaske i pakken, men hvis du både vil have plads til at komme 10ml booster i e-juicen samt cloud boost, cooling effekt eller begge, så anbefaler vi at købe en blandeflaske seperat til blande væskerne sammen i. Denne findes ude til højre af menuen.

Når væskerne er blandet sammen, så ryst flasken grundigt i minimum fem minutter og lad den så trække i nogle dage inden du tager den i brug, så smagen får lov til at modnes.

139 kr
139
BIG MOUTH STRAWBERRY SHORTCAKE

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Big Mouth Strawberry Shortcake (Valgfrit)

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: BIG MOUTH STRAWBERRY SHORTCAKE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt