Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

BIG MOUTH UNFORGETTABLE KIWI MELON

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

PERFEKT KIWI OG MELON

En smag af perfektion i din lomme. En mystisk kiwi sammen med en saftig, moden, smagfuld melon, der vil få dig til at flyve.

Blandingsforholdet er 70VG/30PG.

Se hele udvalget fra Big Mouth Shake N Vape lige her.

 

DIN PERSONLIGE DAMPOPLEVELSE

Big Mouth Shake N Vape-pakken består af en flaske med 60 ml kapacitet, der er fyldt med 50 ml e-juice og to ekstra flasker med henholdsvis cloud boost og cooling effekt med 10 ml hver.

Foretrækker du store og kraftige skyer, kan du med fordel tilsætte hele eller dele af flasken med cloud boost for at opnå lige præcis den type sky du ønsker. Ønsker du en kølig og forfriskende dampoplevelse, så kan du ligeledes, alt efter hvor kølig en oplevelse du ønsker, tilføje op til 30% af cooling effekten. De to medfølgende boostere kan sagtens kombineres og udelukker altså ikke hinanden.

Der medfølger ligeledes en 30ml blandeflaske i pakken, men hvis du både vil have plads til at komme 10ml booster i e-juicen samt cloud boost, cooling effekt eller begge, så anbefaler vi at købe en blandeflaske seperat til blande væskerne sammen i. Denne findes ude til højre af menuen.

Når væskerne er blandet sammen, så ryst flasken grundigt i minimum fem minutter og lad den så trække i nogle dage inden du tager den i brug, så smagen får lov til at modnes.

not 139 kr
139

Tilføj tilbehør til Big Mouth Unforgettable Kiwi Melon (Valgfrit)

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: BIG MOUTH UNFORGETTABLE KIWI MELON

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller