Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SUNDBYGAARD BLÅ FUGL

På lager

IKKE EN HVILKEN SOM HELST FUGL

Af hensyn til navnerettigheder og deslige er danske Sundbygaard en smule forsigtige med navngivningen, og har til denne e-juice valgt det helt uskyldige navn Blå Fugl. I denne lille lukkede kreds kan vi dog afsløre, at den fantastiske fugle-juice smager præcist som det kendte bolsje Blå Ugle, og det er nok ikke tilfældigt. I det hele taget er Sundbygaard blevet kendt for sin dygtighed til at ramme disse elskede smage spot on. I ugle-tilfældet er vi selvsagt ude i den kendte og vellykkede smag af stærk menthol i kombination med lakrids. Bolsjerne og smagen har været populære i årtier, og de går nok aldrig af mode.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

Vil du have nikotin på uglen, kan du i forbindelse med bestillingen vælge mellem 6, 12 eller 18 mg pr. milliliter, eller alternativt helt fravælge nikotinen. Både aromastoffer og øvrige ingredienser i e-juicen er naturligvis godkendt efter den stramme danske fødevarelovgivning. Det gælder også PG og VG, som i denne e-juice er mixet i forholdet 1:1, som det efterhånden er standard for de fleste e-juicer. Det giver en god balance mellem damp, smag og krads. Juicen kommer standard 10 ml flaske, pakket i dekorativ emballage.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SUNDBYGAARD BLÅ FUGL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Naja - (Indsendt den 06/06/2019)
Rigtig god - En god smag!
Smagen er ikke så kraftig, når man doserer e-juicen at det bliver for overvældende som hvis man fik en stærk blå ugle-bolsje i munden. Eeelsker blå ugle-bolsjer, men var påpasselig fordi jeg heller ikke vil inhalere dampen, hvis det var så stærk at man hostede dampen ud. Det var tilpas smag af blå ugle-bolcher.
Anne - (Indsendt den 14/01/2019)
God smag - Smager præcis som blå bolcher. Klart en af mine favoritter!
Christian - (Indsendt den 15/11/2018)
Smager godt - Den smager godt, smager af blå ugle bolsjer.
Marianne - (Indsendt den 30/07/2018)
Elsker smagen! - Den allerbedste e-juice jeg har smagt koster det hvide ud af øjnene, og kan ikke købes her. ;-)

"Blå Fugl" er bestemt en overmådelig værdig 2'er, og er nu mit absolut foretrukne valg - elsker smagen!
Julie - (Indsendt den 29/09/2017)
Elsker den! - Den her, er bare så god! :) - den smager vildt godt, og kan bruges hele tiden
Thomas - (Indsendt den 01/03/2017)
Favoritten over dem alle! - Efter 4 år som damper, har jeg efterhånden fået smagt et hav af væsker, men for mig, er der ingen som slår denne.

Hvert eneste sug smager af noget (i modsætning til så mange andre) og dette "noget" svarer præcist til bolsje-forbilledet. Perfekt balance mellem sødme og friskhed, hvor længere tids 'frugtdampning' let kan gå hen og blive en anelse kvalmende, og længere tids menthol/mint-dampning også kan være for meget af det gode, så lægger denne væske sig lige midt imellem.

Kan på det kraftigste anbefales til alle, der leder efter en smag, der både minder om slik, og samtidig også har en herlig friskhed.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller