Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

BLACKOUT BIG BOY JUICE

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

60 ml Søde hindbær fra Big Boy Juice

Blandingsprodukt 0 og 3 mg: Se 'Vigtig info' nedeunder

Big Boy Juices Blackout giver dig en fantastisk smag af søde hindbær direkte fra haven. Big Boy Juice parrer denne hindbær med undertoner af lakrids for at fremhæve hindbærren, og give et lækkert lille twist. Så er du vild med det søde, så har Big Boy Juice tænkt på dig. Du kan få Blackout i 0 eller 3 mg. 

Big Boy Juice er den perfekt væske serie til dig der elsker Sub Ohm, da dens blandingsforhold på 80VG 20PG passer perfekt dertil.

 

Vigtig info - Blandingsprodukt

HUSK: Blackout kommer i en 60 ml flaske, som er fyldt med 50 ml 0 mg væske. Ved siden af vælger du så en 10 ml flaske med neutral nikotin væske (booster). Du hælder så bare booster væsken i, ryster godt, og så har du 60 ml fantastisk væske.

Hvis du vælger boosteren i 18 mg, bliver den samlet væske 3 mg. Hvis du vælger den i 0 mg, så får du selvfølgelig den færdige væske helt ude nikotin.

not 74 kr
74

Detaljer

Se de andre varianter her

Big Boy Juice - Du kan se alle de dejlige smage fra Big Boy Juice her, så hvis Blackout ikke lige er dig, så kan du måske finde en anden der er.

 

 

TIP

Låget på Big Boy kan være svært at skrue af. Placer flasken på et bord og tryk hårdt ned på låget mens du skruer mod uret. 

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: BLACKOUT BIG BOY JUICE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller