Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

BIG MOUTH AROMA

Big Mouth har arbejdet professionelt med aromaer i mere end 5 år. De tilbyder højkvalitets aromaer og e-væsker fra deres ISO 7 certificerede laboratorie. Deres fremstillingskomponenter kommer udelukkende fra tillidsfulde leverandører og de anvender en forfinet teknik, der gør at deres e-juice, aromaer og Shake N Vape væsker har den højeste kvalitet, og er meget præcis i smagen.

98 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

98 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

GUIDE TIL BIG MOUTHS KÆMPE SMAGSUNIVERS 

Med Big Mouth Aroma får du intens smag af høj kvalitet, når du damper. Det smarte ved Big Mouths aromaer er, at de fås i otte forskellige serier med hver deres tema. Det gør det nemt og overskueligt at vælge en smag, du kan lide – eller at prøve noget nyt. Fælles for de lækre og velsmagende aromaer er desuden, at de kommer i en farvestrålende emballage, som bestemt pynter og frisker op på selvblanderhylden.

Big Mouth Aroma 

CANDY SHOP 

Hvem kan ikke godt lide slik? Med Big Mouth Candy Shop serien bliver du ført tilbage til barndommens nostalgi. Serien består af de kendte klassikere fra slikbutikken som slikkepinde med forskellig smag, jelly beans og skumfiduser. E-væskerne fra Candy Shop serien er for dig, der gerne vil nyde lidt lækkert – uden at det kan ses på vægten. 

Bestsellers fra Candy Shop-serien:

Big Mouth Candy Shop Ice Pop Aroma - Smagen af frisk og kold sodavandsis leder tankerne hen på en varm sommerdag, hvor du som barn plagede om en is fra fryseren, der nærmest begyndte at smelte i det øjeblik, du pakkede den ud. Genoplev øjeblikket med Ice Pop aroma.

Big Mouth Candy Shop Jelly Beans Aroma - Noget, der for alvor kan lede tankerne hen på barndommens glæder, er de små, sukkerglaserede jelly beans i alverdens farver. Her i en version med smagene af tropiske frugter og søde bær.

Big Mouth Aroma Candy Shop

 

CLASSICAL 

Big Mouth Classical serien dækker over en masse smage med forskellig karakter, som ikke rigtig passer ind under de øvrige smagstemaer. Prøv f.eks. Tundra Tea, Aloe Vera eller Loqness Cereal aroma. Her bliver du udfordret på nye og spændende smage, der er inspireret af klassiske produkter, som du kender og elsker – og du bliver ikke skuffet. 

Bestsellers fra Classical serien:

Big Mouth Classical Huberts Bubble Aroma - Et stort stykke blødt bobletyggegummi i en orangerød farve; sådan smager Huberts Bubble aroma. Smagen er sød og frisk med undertoner af abrikos, lime og fersken – det er en smag, der skal prøves!

Big Mouth Classical Beast Melon Kick Aroma - Det er ikke for sjov, at smagen hedder ”Melon Kick”, du får nemlig et kraftigt spark bagi med denne forfriskende smag af melon. Drop energidrikken og prøv Melon Kick i stedet; effekten er tæt på den samme.

Big Mouth Aroma Classical 

FIZZY 

Hvis du foretrækker en frisk, smag, skal du vælge blandt e-væskerne fra Big Mouth Fizzy serien. Fælles for dem er, at de hver især består af tre forskellige frugter, der typisk er en blanding af de traditionelle frugter som æble, pære og banan og mere eksotiske frugter som ananas, mango og kiwi. Fizzy leder tankerne hen på læskende og brusende punch en dejlig, varm sommerdag. 

Vores bestseller fra Fizzy-serien:

Big Mouth Fizzy Pineapple/Strawberry/Mango Aroma - Trænger du til en afslappende oplevelse efter arbejde eller i ferien, hvor det handler om at komme helt ned i gear? Så få oplevelsen af at nyde et glas iskold punch i skyggen – uden at skulle bekymre dig om noget som helst. Fizzy Pineapple/Strawberry/Mango smager helt forrygende.

Big Mouth Aroma Fizzy 

RETRO JUICE

Hvor Fizzy-serien blander tre forskellige slags frugt i en friskende cocktail, får du med Big Mouth Retro Juice klassiske kombinationer af to slags frugt. Genkend det søde og syrlige fra en god blandet e juice med Retro Juice Lemon and Cactus eller Retro Juice Pineapple and Coconut, hvor sidstnævnte selvfølgelig leder tankerne hen på en god piña colada. Fælles for smagene fra Retro Juice serien er, at der her er eksperimenteret lidt med frugtsammensætningerne. Mange e-væsker med frugtsmag er sammensat af to frugter, der naturligt hører sammen eller supplerer hinanden, men Retro Juice lader dig prøve nye og spændende kombinationer – og det er bestemt ikke en tosset idé!

Bestseller fra Retro Juice serien:

Big Mouth Retro Juice Strawberry and Lemon Aroma - Søde, friske jordbær mixet med en syrlig smag af citron; der er ingen tvivl om, hvorfor netop denne smag er bestselleren fra Retro Juice serien. Der er tale om en smagssammensætning, som ikke ses særlig ofte, men som bare fungerer.

Big Mouth Aroma Retro Juice 

SMOOTH SUMMER 

Skal smagen være toptunet, vælger du én af de unikke smage fra Smooth Summer, der alle er med smag af 5 forskellige og ofte meget eksotiske frugter. Smooth Summer kan noget helt specielt; serien leder tankerne hen på eksotiske sommeraftener i palmetræets skygge. Vi kender nemlig de specielle frugter og gode juice fra vores ferier sydpå – og det er præcis dér, du bliver bragt hen med væskerne fra Smooth Summer. Prøv kombinationen af appelsinjuice, fersken, banan, blå druer og dragefrugt (OPBSD aroma) eller lime, grønne æbler, hindbær, pære og candyfloss (JGBIC aroma).

Bestseller fra Smooth Summer serien: 

Big Mouth Smooth Summer WCPTH Aroma - Her får du en lækker sommercocktail, der tilfredsstiller din søde tand. Rød vandmelon, honningmelon, mandarin, abrikos og kirsebær giver en smagskombination, du ikke har mødt før, men som er en skøn forening af det søde, det syrlige og det forfriskende.

Big Mouth Aroma Smooth Summer 

ALL LOVED UP 

All Loved Up er en serie, der er svær at beskrive – den skal opleves! Serien smager efter sigende af eventyr. Her ledes tankerne hen på fjerne himmelstrøg, sol og sommer. Nogle af væskerne i serien er angivet med et bestemt land eller område som Viva Mexico, Hawaii Bliss og Filipina, mens andre kombinerer frugt, bær og måske et pift af menthol eller lakrids i eventyrlige smagsnuancer, der giver lyst til at finde solbrillerne frem og køre ud i det blå.

Bestseller fra All Loved Up serien:

Big Mouth All Loved Up Hawaii Bliss Aroma - Hvem drømmer sig ikke indimellem væk til en lækker bountystrand på Hawaii? Selvom du hverken kan høre havet bruse eller mærke det varme sand på fødderne, er det alligevel tæt på, hvis du lukker øjnene, når du nyder denne skønne smag fra Big Mouth, der forener ferskner, mandariner, pærer og kiwi med den specielle og smukke dragefrugt.

Big Mouth Aroma All Loved Up 

YUMMY

Lagkage, flødeskumskage, karamel og chokoladecroissanter; hvem der dog bare kunne smovse, uden at det kunne ses på sidebenene efterfølgende! Det kan du med Big Mouth Yummy serien – du kan i hvert fald nyde godt af netop smagen af kage og søde sager, mens du damper. Creamy Toffee, Chocolate Croissant og Lemon Pie er blot et udpluk af de fristende smage, du kan vælge imellem i Yummy serien.

Bestseller fra Yummy serien:

Big Mouth Yummy Sweet Watermelon Aroma - Noget af det allerbedste på en varm, dansk sommerdag er en iskold vandmelon, der drypper af sød væske ved hver en bid. Den fornemmelse får du med Sweet Watermelon – og den kan nydes året rundt.

Big Mouth Aroma Yummy 

TASTY 

I forlængelse af Yummy serien, som primært består af smage inspireret af forskellige typer af kage, kan du med Tasty fortsætte i det søde hjørne, da der her er tale om forskellige smage af dessert. Prøv f.eks. Angel Cake, Bubble Waffle eller Amercian Pancake og få tilfredsstillet den søde tand, mens du damper.

Big Mouth Aroma Tasty

 

VIGTIG INFO OM BIG MOUTH AROMA

Aromaer fra Big Mouth er koncentrerede smagsaromaer, og disse skal blandes op med base med eller uden nikotin. Vi anbefaler at du blander 10-15 % aroma med base, alt efter hvor intens smag du ønsker. Du kan også tilsætte et par dråber koncentreret aroma til din favorit e-juice, for at give den et lille pift af en ny smagsnuance.

  • Skal opløses før brug. 
  • Smagskoncentratet må udelukkende bruges i e-liquid. 
  • Må ikke indtages direkte.
  • Opbevares ikke i kraftigt lys og under høje temperaturer. 

INGREDIENSER

  • Naturlige og kunstige smagsstoffer.
  • Smagsstofferne produceres udelukkende af ingredienser, der er godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv