Hvis du ønsker at blive røgfri, så bør du prøve en e cigaret. Med e cigaretter forøger du dine chancer markant for at droppe tobakken på en nem måde. Vores kunder beretter, at el cigaretter er det mest effektive middel de har anvendt til at komme væk fra cigaretterne. Har du prøvet nikotin plastre, tyggegummi eller lignende uden held? Med en e cigaret får du en meget virkelig følelse af at ryge. Det gør du fordi du får i stedet for tobaksrøg får damp med niktoinindhold efter eget ønske. På den måde afviger oplevelsen ikke væsentligt fra cigaretten som du er vant til. Det betyder, at oplevelsen ikke afviger markant fra dine vaner med cigaretten og således er det det lettere at holde sig væk fra cigaretterne.

Når du erstatter røgen med damp, vil det ikke føles som et rygestop der ofter er forbundet med en rigtig hård tid. Da dampen fra en e cigaret giver dig følelsen af at ryge, uden at indånde rigtig tobaksrøg. Det betyder at du kan slippe for tjæren og de mange skadelige stoffer, som det er bevist, cigaretter indeholder.

Ved at skifte til elektroniske cigaretter sparer du både penge og besvær. En el cigaret sviner ikke og du vil ikke lugte af røg. Da en el cigaret skaber damp, vil hverken du, dit tøj eller dit hjem lugte af røg. Når du anvender e cigaretter vil du opleve at den er lugtfri, så ingen vil kunne lugte at du bruger den, medmindre de står midt i dampen.

Dampen der produceres gennem en el cigaret bliver skabt af en væske som kaldes e juice eller e væske. Den juice som du bruger består af propylene glycol, vegetablilsk glycerin og smagsaroma. Propylene glycol bruges i rigtig mange madvarer og et EU godkendt tilsætningsstof. Der er også mulighed for at benytte e væske som indeholder nikotin. Mange rygere vælger at starte med at bruge e væske med nikotin, for så senere at begynde at bruge e væske uden nikotin. På den måde kan man gradvist nedtrappe sit nikotin forbrug, hvilket gør det nemmere at slippe sin afhæninghed af nikotin. Er du interesseret i at se nærmere på udvalget eller læse mere om e juice kan du se hele udvalget her. På siden for e væske kan du læse mere om indholdsstofferne, få vejledning i nikotinstyrke eller blot se alle de forskellige varianter som vi forhandler.

Vi forhandler det anerkendte skandinaviske e juice mærke, True Vapor. Dermed kan du altid være sikker på at få den bedste kvalitet af e juice, som er certificeret og produceret under sterile forhold. Alle e væsker er certificerede og skulle du ønske at læse certificatet, kan du kontakte os. Herefter kan vi få et certificat tilsendt fra vores leverandør True Vapor, på præcis den smag og styrke som du anvender.

Vi forhandler også eksklusive e væsker fra House of Liquid, som er kendt for deres kraftige smag af tobak. E væskerne er udvundet fra naturlige tobaksblade som minimum ligger 30 dage på fade og trækker kraften ud af tobaksbladende. Således fåes en potent smag af tobak, som ikke overgåes af nogen andre e væsker. House of Liquid har også en serie af frugtsmage, som alle er udvundet på højkoncentrat fra æbler, appelsiner, bær og lign. Her kan du læse mere om House of Liquid. Det er vigtigt at sætte sig godt ind i House of Liquids tobaksvæsker inden køb. Enkelte tobaks e væsker er meget potente og det er vigtigt at man benytter ordentligt udstyr til disse, ellers vil det give en dårlig oplevelse. Alle e væskerne er indelt i farvekoder, hvilket hjælper dig til at forstå hvor potente de er og hvor krævende de er for dit damp udstyr