Vores E-Cigaret guide: Den bedste vejledning

Find den e-cigaret der passer til netop dit rygestop her! Navigér op og ned på siden for at finde præcis de modeller der passer til dit behov, og få den allerbedste oplevelse med e-cigaretter.

Indhold

Grundlæggende

Bedst til rygestop

Nemmest i brug

Mest damp for pengene

Damplokomotiverne

Vælg den rigtige e-væske

Anden brugbar information


 

Grundlæggende

E-cigaretter fungerer ved at du holder knappen inde, og derved aktiveres et varmelegeme som fordamper den såkaldte e-væske. Ved at suge i mundstykket samtidigt får du stillet rygetrangen. Væsken vælger man selv, og her handler det om nikotinstyrke og smag. Her får du en oversigt over vores bedste bud på hvad du skal vælge, hvis du skal anskaffe dig en e-cigaret til dit rygestop. 


 

Bedst til rygestop

Her får du en oversigt over en række modeller, som er meget nemme at bruge, og som gengiver følelsen af at ryge på en cigaret.

Aspire K3 Kit

Aspire K3 Kit - Aspire Leverer altid produkter i topkvalitet, med K3 kittet er suverænt det mest populære i K-serien, blandt vores kunder. God mængde damp, god smag, og coils der holder længe!

 

Mellem Rygestoppakke

Mellem Rygestoppakke - Med i denne rygestoppakke får du Joyetechs eGo Aio, et smart cover, samt 2 valgfrie e-væsker. Dette er dit valg, hvis du vil have 1 pakke med det hele, så du kan komme i gang med at dampe.

 

Innokin Endure T18E

Innokin Endure T18E - Nyt rygestopsæt fra Innokin, der er stormet ind på markedet. Nem at bruge, behagelig blød damp, et diskret design og en størrelse der passer lige i lommen. 

 

Anbefalede væsker til "bedst til rygestop"-modellerne.


 

Nemmest i brug

Hvis du synes e-cigaretter virker besværlige, så får du her de mest simple modeller, og de er stadigvæk gode! Fordelen ved modellerne i denne kategori er at der bare skal skrues et nyt mundstykke på når den løber tør. Super simpel e-cigaret som ALLE kan bruge.

Steam Single Startpakke

Steam Single Startpakke - Her får du mulighed for at prøve af hvad Steam E-Cigaretten yder. Den er lille og lommevenlig og har samme størrelse som en almindelig cigaret.

Steam Startpakke

Steam Startpakke - Vores kunders favorit. Genial model hvor du har en ”cigaretpakke” som sørger for at du aldrig løber tør for strøm. Lad den op derhjemme ligesom du gør med mobiltelefonen, og så sørger pakken for at lade dine e-cigaret batterier op.

 


 

Mest damp for pengene

Her får du en række modeller, hvor prisen er trykket i bund, og det kun handler om at få så meget damp for pengene som muligt. Modellerne er relativt begrænsede mht. Justeringsmuligheder (på nær iStick Pico), men giver alle fuld damp for pengene. Vær dog opmærksom på at det ikke er sikkert at et så kraftigt dampapparat er det bedste, hvis du f.eks. er helt ny indenfor e-cigaretter. I det tilfælde vil et rygestopsæt måske mere være noget for dig.

 

Eleaf iJust 2

Eleaf iJust 2 - Her får du fuld damp derudaf til en utrolig lav pris! Eleaf iJust 2 er yderst populært blandt folk der elsker meget damp, men ikke gider bruge tusindvis af kroner på udstyr.

Eleaf iStick Pico

Eleaf iStick Pico - Genialt powersæt i lommeformat. iStick Pico er endnu en publikumsfavorit, fordi den kan give så meget damp, og stadig kan justeres præcis som du ønsker. Op til 75 Watt og temperaturstyring til Ni, Ti og SS316 coils, og samtidig meget intuitiv og nem at bruge.

Aspire K4 Kit

Aspire K4 Kit - Aspires topmodel i K-serien. Her får du også en stor mængde damp, og samtidig en fyldig damp med ekstremt god smagsgengivelse. Cleito tanken som sidder på dette Aspire K4 Kit er en af de bedste fra Aspire i nyere tid, så her får du altså et sæt i topkvalitet.

Anbefalede væsker til "Mest damp for pengene"-modellerne.


 

Damplokomotiverne

I denne kategori finder du det ypperste inden for smag og dampmængde. Her er tale om meget kraftfuldt udstyr, og vi anbefaler kun dette, hvis du i forvejen er godt bekendt med brugen og indstilling af e-cigaretter.

Joyetech Cuboid + SMOK TFV4

Joyetech Cuboid + SMOK TFV4 - Denne kombination af Cuboid der yder op til 200 Watt, samt TFV4 tanken giver dig noget af det vildeste du kan få fingrene i. Med quad coils i TFV4’eren kan du gå helt op på vanvittige 140 watt, og så får du så meget damp, som kun de færreste kan klare. Joyetech Cuboid er så avanceret at der løbende kommer softwareopdateringer til den, med endnu flere indstillingsmuligheder.

Eleaf IPOWER + Aspire Cleito

Eleaf IPower + Aspire Cleito - Et sæt der giver stor mængde damp, og et væld af justeringsmulighederne. Smagsgengivelsen i Cleito tanken er helt i top, og de store indsugningshuller på coilen gør at du kan bruge høj VG koncentration i dine væsker, for ekstra tyk og fyldig damp. De 80 Watt på batteriet passer perfekt til tanken, og med 5000 mAh har du strøm til lang tid!

Anbefalede væsker til damplokomotiverne


 

Valg af e-væske til e-cigaret

Stort set alle e-cigaretter i vores sortiment bruger e-væske eller såkaldt e-juice. Som tommelfingerregel kan alle e-væsker bruges i alle e-cigaretter, så det er bare et spørgsmål om at vælge smag og nikotinstyrke.

Vi har DOG et par anbefalinger som er gode at rette sig efter.

Jo kraftigere din e-cigaret er, jo tykkere væske skal du bruge.

E-væske består af PG (Propylenglykol) og Vegetabilsk Glycerin (VG) (foruden smagsaroma og nikotin. VG er meget tyktflydende og giver god fyldig damp, så den vil de fleste gerne have så meget af som muligt, men hvis væsken bliver for tyk kan varmelegemet (coilen) i e-cigaretten ikke suge væsken ind, og så vil den lynhurtigt slide coilen op.

Nedenfor får du en gennemgang af hvordan du vælger den rigtige væske til netop den e-cigaret du anskaffer dig.

 


 

Vælg e-væske til ”Bedst til rygestop”-modellerne

Anbefalede væsker til Aspire K3 Kit, Innokin Endure T18E og Mellem Rygestoppakke:

True Vapor

Sundbygaard

Wizmix

Hangsen Series 8

Vape Away

House of Liquid 

Anbefalet nikotinstyrke i forhold til cigaretforbrug:

10-20 stærke cigaretter om dagen: 11-16-18mg nikotin.

10 almindelige cigaretter eller derunder: 6mg nikotin.

Få cigaretter om dagen: 3-6mg nikotin.

 

Brug væsker med et indhold på 20-50% VG. Op til 70% VG KAN godt anvendes, men vil slide coilen hurtigere.


 

Vælg e-væske til ”Mest damp for pengene”-modellerne

Anbefalede væsker til Eleaf iJust 2, Eleaf iStick Pico og Apire K4 Kit:

Wizmix

Sundbygaard

Hangsen Series 8

Vape Away

Space Jam

Button Junkie

House of Liquid

Anbefalet VG/PG forhold:

MINDST 50% VG. Få fyldigere damp med 70% VG som der er i Button Junkie væskerne. Du kan også selv blande væskerne med base og aroma og opnå et endnu højere indhold af VG. Vær dog opmærksom på at Jo mere VG du har i væsken, desto mere slider du på dine coils.

 

Anbefalet nikotinstyrke i forhold til cigaretforbrug:

10-20 stærke cigaretter om dagen: 6-11mg nikotin.

10 almindelige cigaretter eller derunder: 6mg nikotin.

Få cigaretter om dagen: 0-3mg nikotin.

E-cigaretterne i denne kategori er kraftige, og den større mængde damp gør at der udskilles mere nikotin i dampen. Dette er årsag til at du skal vælge lavere nikotinstyrke end i mindre kraftige e-cigaretter.


 

Vælg e-væske til ”Damplokomotiverne”

Anbefalede væsker til Joyetech Cuboid + SMOK TFV4 og Eleaf Ipower + Aspire Cleito

Button Junkie

Space Jam

Væske du selv blander af Base og Aroma

Anbefalet VG/PG forhold:

Disse modeller er virkelig nogle dampmaskiner, og her vil du gerne have så meget VG som muligt for at skabe størst mulig mængde damp. Over 70% VG er anbefalet. 50% kan godt bruges uden problemer, så alle de gode væsker i det blandingsforhold behøver du ikke gå udenom.

 


 

Anden brugbar information om e-cigaretter

5 gode råd hvis du skal…

5 gode råd i forbindelse med e-cigaretter - Her får du en guide med en masse små gode råd når du anvender din e-cigaret. Fyld e-væske på rigtigt, anvend dine batterier rigtigt, sørg for at vedligeholde dit e-cigaret udstyr, og meget mere.

 

E-cigaret med mest damp

Hvilken e-cigaret giver mest damp? - Her er en stor oversigt og rating af de forskellige e-cigaret kit, tanke, mods osv. I forhold til hvor meget damp de giver. Her kan du altså finde de vildeste, kraftigste og største e-cigaretter du kan få fat i!

 

E-cigaretter er 95% mindre skadelige end almindelige cigaretter

E-cigaretter er 95% mindre skadelige - Læs denne spændende artikel med undersøgelser foretaget af det britiske sundhedsministerium (Public Health England). Resultaterne er meget positive for dig der anvender e-cigaretter med henblik på rygestop.

 

Udgivelsesdato: 5. Oktober 2016

OBS! Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, så tag forbehold for evt. Udgåede produkter, opgraderinger, etc, som kommer med tiden.